EDDY RUIMDIENST

Contactgegevens EDDY RUIMDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY RUIMDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY RUIMDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Overdam 5; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 253 06 83 (+32-09 253 06 83) 09 253 06 83 (+32-09 253 06 83)

Fax (fax): +32 (53) 133-71-82 +32 (53) 133-71-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY RUIMDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY RUIMDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY RUIMDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY RUIMDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY RUIMDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY RUIMDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY RUIMDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY RUIMDIENST
Products information EDDY RUIMDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in EDDY RUIMDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY RUIMDIENST
(Get full report from official database of BE for EDDY RUIMDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY RUIMDIENST
Addition kinds of activities for EDDY RUIMDIENST

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
502303. Venster meubilair | Window furnishings
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
599902. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
36330103. Wasmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Washing machines, household: including coin-operated
65419900. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec

Werken bij EDDY RUIMDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY RUIMDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY RUIMDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY RUIMDIENST. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

 • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

 • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

 • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

 • Marketing bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

 • Studierelevante student informatica (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van EDDY RUIMDIENST in sociale netwerken
Look for responds of EDDY RUIMDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY RUIMDIENST. Laat een reactie achter voor EDDY RUIMDIENST. EDDY RUIMDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY RUIMDIENST. Leave a respond for EDDY RUIMDIENST. EDDY RUIMDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY RUIMDIENST op de google maps. Adres en contacten EDDY RUIMDIENST
Location of EDDY RUIMDIENST on the google maps. Address and contacts of EDDY RUIMDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY RUIMDIENST EDDY RUIMDIENST: Dormal M | A la Boule d'Or SA | GA?TAN BLEECKX | King Dog | Photo Spector Plus

Other related companies as EDDY RUIMDIENST: Dormal M | A la Boule d'Or SA | GA?TAN BLEECKX | King Dog | Photo Spector Plus

EDDY RUIMDIENST is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY RUIMDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf EDDY RUIMDIENST bevindt zich op het adres: Overdam 5; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in EDDY RUIMDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY RUIMDIENST is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY RUIMDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY RUIMDIENST, openstaande posities, locatie van EDDY RUIMDIENST op de kaart.

EDDY RUIMDIENST is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY RUIMDIENST, company assigned to the tax number BE02859710693. The company EDDY RUIMDIENST is located at the address: Overdam 5; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in EDDY RUIMDIENST were not found.
The main activity of EDDY RUIMDIENST is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY RUIMDIENST is not available. You also can look at reviews of EDDY RUIMDIENST, open positions, location of EDDY RUIMDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY RUIMDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY RUIMDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY RUIMDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY RUIMDIENST, employees, financial statistics.