Dubois tank nv NV

Contactgegevens Dubois tank nv NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubois tank nv NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubois tank nv NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersestraat 37; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 51 19 59; 089 41 11 80 (+32-089 51 19 59; 089 41 11 80) 089 51 19 59; 089 41 11 80 (+32-089 51 19 59; 089 41 11 80)

Fax (fax): 089 41 78 81 (+32-089 41 78 81) 089 41 78 81 (+32-089 41 78 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubois tank nv NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubois tank nv NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubois tank nv NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubois tank nv NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubois tank nv NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubois tank nv NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubois tank nv NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubois tank nv NV
Products information Dubois tank nv NV

BTW identificatienummer (tax): BE02386749267
Ondernemingsnummer: 5605468750
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Cleaning - Industrial; Boiler manufacturers; Tankcleaning; Tanks; Tank control

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubois tank nv NV
(Get full report from official database of BE for Dubois tank nv NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubois tank nv NV
Addition kinds of activities for Dubois tank nv NV

07820203. Graszorg | Lawn care services
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
32910506. Rouge, polijsten: schuurmiddel | Rouge, polishing: abrasive
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
38290109. Oliedrukmeters, motorvoertuig | Oil pressure gauges, motor vehicle
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij Dubois tank nv NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubois tank nv NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubois tank nv NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubois tank nv NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

 • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

 • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

 • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Dubois tank nv NV in sociale netwerken
Look for responds of Dubois tank nv NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubois tank nv NV. Laat een reactie achter voor Dubois tank nv NV. Dubois tank nv NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubois tank nv NV. Leave a respond for Dubois tank nv NV. Dubois tank nv NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubois tank nv NV op de google maps. Adres en contacten Dubois tank nv NV
Location of Dubois tank nv NV on the google maps. Address and contacts of Dubois tank nv NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubois tank nv NV Dubois tank nv NV: KARINA | Dufaux J | SAMARCANDE | J. VANDERBAUWHEDE | V.C. TAMERA

Other related companies as Dubois tank nv NV: KARINA | Dufaux J | SAMARCANDE | J. VANDERBAUWHEDE | V.C. TAMERA

Dubois tank nv NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubois tank nv NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02386749267. Het bedrijf Dubois tank nv NV bevindt zich op het adres: Tongersestraat 37; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Boiler manufacturers; Tankcleaning; Tanks; Tank control.
De hoofdactiviteit van Dubois tank nv NV is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubois tank nv NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubois tank nv NV, openstaande posities, locatie van Dubois tank nv NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dubois tank nv NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubois tank nv NV, company assigned to the tax number BE02386749267. The company Dubois tank nv NV is located at the address: Tongersestraat 37; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Boiler manufacturers; Tankcleaning; Tanks; Tank control.
The main activity of Dubois tank nv NV is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubois tank nv NV is not available. You also can look at reviews of Dubois tank nv NV, open positions, location of Dubois tank nv NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubois tank nv NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubois tank nv NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubois tank nv NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubois tank nv NV, employees, financial statistics.