J. VANDERBAUWHEDE

Contactgegevens J. VANDERBAUWHEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VANDERBAUWHEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VANDERBAUWHEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROELSTRAAT 80; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56703204 (+32-56703204) 56703204 (+32-56703204)

Fax (fax): +32 (11) 118-20-84 +32 (11) 118-20-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VANDERBAUWHEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VANDERBAUWHEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VANDERBAUWHEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VANDERBAUWHEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VANDERBAUWHEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VANDERBAUWHEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VANDERBAUWHEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VANDERBAUWHEDE
Products information J. VANDERBAUWHEDE

BTW identificatienummer (tax): BE06358581542
Ondernemingsnummer: 6190216064
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in J. VANDERBAUWHEDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS; Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VANDERBAUWHEDE
(Get full report from official database of BE for J. VANDERBAUWHEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VANDERBAUWHEDE
Addition kinds of activities for J. VANDERBAUWHEDE

7213. Linnengoed | Linen supply
399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics
54519902. Kaas | Cheese

Werken bij J. VANDERBAUWHEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VANDERBAUWHEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VANDERBAUWHEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VANDERBAUWHEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van J. VANDERBAUWHEDE in sociale netwerken
Look for responds of J. VANDERBAUWHEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VANDERBAUWHEDE. Laat een reactie achter voor J. VANDERBAUWHEDE. J. VANDERBAUWHEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VANDERBAUWHEDE. Leave a respond for J. VANDERBAUWHEDE. J. VANDERBAUWHEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VANDERBAUWHEDE op de google maps. Adres en contacten J. VANDERBAUWHEDE
Location of J. VANDERBAUWHEDE on the google maps. Address and contacts of J. VANDERBAUWHEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VANDERBAUWHEDE J. VANDERBAUWHEDE: VIVIANE DEBUSSCHERE | DENDICA | Marobel | Daems M | RIJSCHOOL V.R.G.

Other related companies as J. VANDERBAUWHEDE: VIVIANE DEBUSSCHERE | DENDICA | Marobel | Daems M | RIJSCHOOL V.R.G.

J. VANDERBAUWHEDE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VANDERBAUWHEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358581542. Het bedrijf J. VANDERBAUWHEDE bevindt zich op het adres: BROELSTRAAT 80; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is ACCOUNTANTS; Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in J. VANDERBAUWHEDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. VANDERBAUWHEDE is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VANDERBAUWHEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VANDERBAUWHEDE, openstaande posities, locatie van J. VANDERBAUWHEDE op de kaart.

J. VANDERBAUWHEDE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VANDERBAUWHEDE, company assigned to the tax number BE06358581542. The company J. VANDERBAUWHEDE is located at the address: BROELSTRAAT 80; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is ACCOUNTANTS; Banken and kredietinstellingen. Products created in J. VANDERBAUWHEDE were not found.
The main activity of J. VANDERBAUWHEDE is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VANDERBAUWHEDE is not available. You also can look at reviews of J. VANDERBAUWHEDE, open positions, location of J. VANDERBAUWHEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VANDERBAUWHEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VANDERBAUWHEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VANDERBAUWHEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VANDERBAUWHEDE, employees, financial statistics.