Demuynck & Fils

Contactgegevens Demuynck & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demuynck & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demuynck & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Rochusstraat 15; 7712; Mouscron (Herseaux), België

Telefoon (phone): 056 33 27 31 (+32-056 33 27 31) 056 33 27 31 (+32-056 33 27 31)

Fax (fax): 056 33 42 33 (+32-056 33 42 33) 056 33 42 33 (+32-056 33 42 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demuynck & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demuynck & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demuynck & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demuynck & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demuynck & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demuynck & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demuynck & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demuynck & Fils
Products information Demuynck & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE03330749511
Ondernemingsnummer: 3004180908
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Drain pipes (Unblocking); Gardening & garden maintenance; Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demuynck & Fils
(Get full report from official database of BE for Demuynck & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demuynck & Fils
Addition kinds of activities for Demuynck & Fils

5199. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
34290201. Deursloten, bouten en controles | Door locks, bolts, and checks
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
52610102. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij Demuynck & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demuynck & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demuynck & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demuynck & Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

 • Medewerker Onderhoud (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

 • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Magazijnier Diepvries (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ICE RETAIL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

 • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: INTERHOME

  Type: Werfreserve

  - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van Demuynck & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Demuynck & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demuynck & Fils. Laat een reactie achter voor Demuynck & Fils. Demuynck & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demuynck & Fils. Leave a respond for Demuynck & Fils. Demuynck & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demuynck & Fils op de google maps. Adres en contacten Demuynck & Fils
Location of Demuynck & Fils on the google maps. Address and contacts of Demuynck & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Demuynck & Fils Demuynck & Fils: DEN BOOZE | G?RARD GUISSARD | A-Fact Fauconnier A | ETIENNE GAUQUIER | FRIETSHOP FILIP

Other related companies as Demuynck & Fils: DEN BOOZE | G?RARD GUISSARD | A-Fact Fauconnier A | ETIENNE GAUQUIER | FRIETSHOP FILIP

Demuynck & Fils is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demuynck & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03330749511. Het bedrijf Demuynck & Fils bevindt zich op het adres: Sint-Rochusstraat 15; 7712; Mouscron (Herseaux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Gardening & garden maintenance; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Demuynck & Fils is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demuynck & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demuynck & Fils, openstaande posities, locatie van Demuynck & Fils op de kaart.

Demuynck & Fils is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demuynck & Fils, company assigned to the tax number BE03330749511. The company Demuynck & Fils is located at the address: Sint-Rochusstraat 15; 7712; Mouscron (Herseaux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Gardening & garden maintenance; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Demuynck & Fils is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Demuynck & Fils is not available. You also can look at reviews of Demuynck & Fils, open positions, location of Demuynck & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demuynck & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demuynck & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demuynck & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demuynck & Fils, employees, financial statistics.