DEKEYSER CONTAINERDIENST

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DEKEYSER CONTAINERDIENST
Private companiesUnited States Postal Service • DEKEYSER CONTAINERDIENST

Contactgegevens DEKEYSER CONTAINERDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEKEYSER CONTAINERDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEKEYSER CONTAINERDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47 (+32-050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47) 050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47 (+32-050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47)

Fax (fax): 050 31 04 60 (+32-050 31 04 60) 050 31 04 60 (+32-050 31 04 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEKEYSER CONTAINERDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEKEYSER CONTAINERDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEKEYSER CONTAINERDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEKEYSER CONTAINERDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEKEYSER CONTAINERDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEKEYSER CONTAINERDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEKEYSER CONTAINERDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEKEYSER CONTAINERDIENST
Products information DEKEYSER CONTAINERDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE06124572753
Ondernemingsnummer: 7586578369
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEKEYSER CONTAINERDIENST
(Get full report from official database of BE for DEKEYSER CONTAINERDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEKEYSER CONTAINERDIENST
Addition kinds of activities for DEKEYSER CONTAINERDIENST

3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
206101. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
14590301. Aplite mijnbouw | Aplite mining
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware
50219906. Stellingen | Shelving
52610204. Zode | Sod
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
79990600. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services

Werken bij DEKEYSER CONTAINERDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEKEYSER CONTAINERDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEKEYSER CONTAINERDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEKEYSER CONTAINERDIENST. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnmedewerkers (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DERO CONSTRUCT

  Type: Vervanging brugpensioen

  voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

 • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

 • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

 • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

 • Student host/hostess (m/v) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

 • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

  Type: Studentenjob

  klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

 • Bijlesgever C# (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • Huisarts (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

 • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van DEKEYSER CONTAINERDIENST in sociale netwerken
Look for responds of DEKEYSER CONTAINERDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEKEYSER CONTAINERDIENST. Laat een reactie achter voor DEKEYSER CONTAINERDIENST. DEKEYSER CONTAINERDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEKEYSER CONTAINERDIENST. Leave a respond for DEKEYSER CONTAINERDIENST. DEKEYSER CONTAINERDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEKEYSER CONTAINERDIENST op de google maps. Adres en contacten DEKEYSER CONTAINERDIENST
Location of DEKEYSER CONTAINERDIENST on the google maps. Address and contacts of DEKEYSER CONTAINERDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come DEKEYSER CONTAINERDIENST DEKEYSER CONTAINERDIENST: Waegenaere A | Goessens M | Geens NV | WILLY VERHAEST | LA CENSE DU SEIGNEUR

Other related companies as DEKEYSER CONTAINERDIENST: Waegenaere A | Goessens M | Geens NV | WILLY VERHAEST | LA CENSE DU SEIGNEUR

DEKEYSER CONTAINERDIENST is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEKEYSER CONTAINERDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124572753. Het bedrijf DEKEYSER CONTAINERDIENST bevindt zich op het adres: Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van DEKEYSER CONTAINERDIENST is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEKEYSER CONTAINERDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEKEYSER CONTAINERDIENST, openstaande posities, locatie van DEKEYSER CONTAINERDIENST op de kaart.

DEKEYSER CONTAINERDIENST is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEKEYSER CONTAINERDIENST, company assigned to the tax number BE06124572753. The company DEKEYSER CONTAINERDIENST is located at the address: Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking).
The main activity of DEKEYSER CONTAINERDIENST is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEKEYSER CONTAINERDIENST is not available. You also can look at reviews of DEKEYSER CONTAINERDIENST, open positions, location of DEKEYSER CONTAINERDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEKEYSER CONTAINERDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEKEYSER CONTAINERDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEKEYSER CONTAINERDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEKEYSER CONTAINERDIENST, employees, financial statistics.