Debosschere L

Contactgegevens Debosschere L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debosschere L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debosschere L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 610; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 73 60 (+32-02 354 73 60) 02 354 73 60 (+32-02 354 73 60)

Fax (fax): 02 354 73 60 (+32-02 354 73 60) 02 354 73 60 (+32-02 354 73 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debosschere L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debosschere L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debosschere L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debosschere L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debosschere L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debosschere L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debosschere L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debosschere L
Products information Debosschere L

BTW identificatienummer (tax): BE05846618652
Ondernemingsnummer: 6794464111
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Debosschere L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debosschere L
(Get full report from official database of BE for Debosschere L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debosschere L
Addition kinds of activities for Debosschere L

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
36340501. Sigaren aanstekers, elektrisch | Cigar lighters, electric
51310207. Netto goederen | Net goods

Werken bij Debosschere L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debosschere L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debosschere L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debosschere L. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

 • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

 • Grondwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

 • Magazijnier (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

 • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIEN SOIGNE

  Type: Studentenjob

  Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

 • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: INGENIUM

  Type: Vaste Job

  DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

  Type: Vaste Job

  Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van Debosschere L in sociale netwerken
Look for responds of Debosschere L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debosschere L. Laat een reactie achter voor Debosschere L. Debosschere L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debosschere L. Leave a respond for Debosschere L. Debosschere L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debosschere L op de google maps. Adres en contacten Debosschere L
Location of Debosschere L on the google maps. Address and contacts of Debosschere L

Andere gerelateerde bedrijven als come Debosschere L Debosschere L: P. MARCINELLE | EXPO KILIM | A.I.R.C. | J. VANDERVLIET | ST.JAN BERCHMANSINSTITUUT

Other related companies as Debosschere L: P. MARCINELLE | EXPO KILIM | A.I.R.C. | J. VANDERVLIET | ST.JAN BERCHMANSINSTITUUT

Debosschere L is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debosschere L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05846618652. Het bedrijf Debosschere L bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 610; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Debosschere L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debosschere L is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debosschere L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debosschere L, openstaande posities, locatie van Debosschere L op de kaart.

Debosschere L is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debosschere L, company assigned to the tax number BE05846618652. The company Debosschere L is located at the address: Chaussée de Bruxelles 610; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in Debosschere L were not found.
The main activity of Debosschere L is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Debosschere L is not available. You also can look at reviews of Debosschere L, open positions, location of Debosschere L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debosschere L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debosschere L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debosschere L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debosschere L, employees, financial statistics.