De Vos Cleaning

Contactgegevens De Vos Cleaning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vos Cleaning: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vos Cleaning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schildeken 15; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 380 96 51 (+32-02 380 96 51) 02 380 96 51 (+32-02 380 96 51)

Fax (fax): 02 380 96 51 (+32-02 380 96 51) 02 380 96 51 (+32-02 380 96 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vos Cleaning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vos Cleaning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vos Cleaning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vos Cleaning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vos Cleaning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vos Cleaning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vos Cleaning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vos Cleaning
Products information De Vos Cleaning

BTW identificatienummer (tax): BE06668121337
Ondernemingsnummer: 2367797851
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Drain pipes (Unblocking); Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vos Cleaning
(Get full report from official database of BE for De Vos Cleaning)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vos Cleaning
Addition kinds of activities for De Vos Cleaning

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
22210103. Dekbedden en dekbedden, kunstmatige vezels en zijden | Comforters and quilts, manmade fiber and silk
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
55719903. bromfietsen | Mopeds
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij De Vos Cleaning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vos Cleaning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vos Cleaning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vos Cleaning. Looking for open vacancies in other companies

 • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

 • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

 • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

 • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Student Video-Editor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

 • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

 • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

  Type: Vaste Job

  Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

 • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

 • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

  Type: Leercontract

  Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van De Vos Cleaning in sociale netwerken
Look for responds of De Vos Cleaning in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vos Cleaning. Laat een reactie achter voor De Vos Cleaning. De Vos Cleaning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vos Cleaning. Leave a respond for De Vos Cleaning. De Vos Cleaning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vos Cleaning op de google maps. Adres en contacten De Vos Cleaning
Location of De Vos Cleaning on the google maps. Address and contacts of De Vos Cleaning

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vos Cleaning De Vos Cleaning: Kohn B | DISCOBAR TONY CRANINX | LOUIS PINSON | DOKTER HEYLBROECK JACQUES | Hardy F

Other related companies as De Vos Cleaning: Kohn B | DISCOBAR TONY CRANINX | LOUIS PINSON | DOKTER HEYLBROECK JACQUES | Hardy F

De Vos Cleaning is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vos Cleaning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06668121337. Het bedrijf De Vos Cleaning bevindt zich op het adres: Schildeken 15; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
De hoofdactiviteit van De Vos Cleaning is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vos Cleaning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vos Cleaning, openstaande posities, locatie van De Vos Cleaning op de kaart.

De Vos Cleaning is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vos Cleaning, company assigned to the tax number BE06668121337. The company De Vos Cleaning is located at the address: Schildeken 15; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
The main activity of De Vos Cleaning is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vos Cleaning is not available. You also can look at reviews of De Vos Cleaning, open positions, location of De Vos Cleaning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vos Cleaning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vos Cleaning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vos Cleaning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vos Cleaning, employees, financial statistics.