De Vlieghere

Contactgegevens De Vlieghere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vlieghere: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vlieghere

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Terwagne 38; 5641; Mettet (Furnaux), België

Telefoon (phone): 071 72 80 96 (+32-071 72 80 96) 071 72 80 96 (+32-071 72 80 96)

Fax (fax): +32 (65) 511-67-99 +32 (65) 511-67-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vlieghere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vlieghere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vlieghere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vlieghere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vlieghere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vlieghere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vlieghere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vlieghere
Products information De Vlieghere

BTW identificatienummer (tax): BE09036773681
Ondernemingsnummer: 8726684570
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vlieghere
(Get full report from official database of BE for De Vlieghere)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vlieghere
Addition kinds of activities for De Vlieghere

835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
35410102. Broaching machines | Broaching machines
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
39440105. Go-carts, kinderen | Go-carts, children's
59990304. Posters | Posters
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij De Vlieghere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vlieghere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vlieghere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vlieghere. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

 • Keukenplaatser m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

 • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

 • Elektromechanieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

 • Lasser samensteller (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Technieker E and I (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van De Vlieghere in sociale netwerken
Look for responds of De Vlieghere in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vlieghere. Laat een reactie achter voor De Vlieghere. De Vlieghere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vlieghere. Leave a respond for De Vlieghere. De Vlieghere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vlieghere op de google maps. Adres en contacten De Vlieghere
Location of De Vlieghere on the google maps. Address and contacts of De Vlieghere

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vlieghere De Vlieghere: AUWERPRINT | GIUSEPPE SICORELLO | ELECTRO SWOLFS | Acc Verschaeren J & Mertens H NV | ANJO TRAVEL

Other related companies as De Vlieghere: AUWERPRINT | GIUSEPPE SICORELLO | ELECTRO SWOLFS | Acc Verschaeren J & Mertens H NV | ANJO TRAVEL

De Vlieghere is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vlieghere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09036773681. Het bedrijf De Vlieghere bevindt zich op het adres: Rue de Terwagne 38; 5641; Mettet (Furnaux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van De Vlieghere is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vlieghere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vlieghere, openstaande posities, locatie van De Vlieghere op de kaart.

De Vlieghere is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vlieghere, company assigned to the tax number BE09036773681. The company De Vlieghere is located at the address: Rue de Terwagne 38; 5641; Mettet (Furnaux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of De Vlieghere is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vlieghere is not available. You also can look at reviews of De Vlieghere, open positions, location of De Vlieghere on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vlieghere, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vlieghere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vlieghere, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vlieghere, employees, financial statistics.