DE VLEMINCK JAN

Contactgegevens DE VLEMINCK JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VLEMINCK JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VLEMINCK JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 280; 9402; Ninove (Meerbeke), België

Telefoon (phone): 02 527 24 37; 054 32 18 75; 054 34 14 61 (+32-02 527 24 37; 054 32 18 75; 054 34 14 61) 02 527 24 37; 054 32 18 75; 054 34 14 61 (+32-02 527 24 37; 054 32 18 75; 054 34 14 61)

Fax (fax): 054 34 14 61 (+32-054 34 14 61) 054 34 14 61 (+32-054 34 14 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VLEMINCK JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VLEMINCK JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VLEMINCK JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VLEMINCK JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VLEMINCK JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VLEMINCK JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VLEMINCK JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VLEMINCK JAN
Products information DE VLEMINCK JAN

BTW identificatienummer (tax): BE02347473144
Ondernemingsnummer: 5787017822
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VLEMINCK JAN
(Get full report from official database of BE for DE VLEMINCK JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VLEMINCK JAN
Addition kinds of activities for DE VLEMINCK JAN

13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
36459908. Wandlampen | Wall lamps
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij DE VLEMINCK JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VLEMINCK JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VLEMINCK JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VLEMINCK JAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator chemische sector (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

 • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

 • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

 • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

 • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Body2Win

  Type: Studentenjob

  JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

 • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van DE VLEMINCK JAN in sociale netwerken
Look for responds of DE VLEMINCK JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VLEMINCK JAN. Laat een reactie achter voor DE VLEMINCK JAN. DE VLEMINCK JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VLEMINCK JAN. Leave a respond for DE VLEMINCK JAN. DE VLEMINCK JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VLEMINCK JAN op de google maps. Adres en contacten DE VLEMINCK JAN
Location of DE VLEMINCK JAN on the google maps. Address and contacts of DE VLEMINCK JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VLEMINCK JAN DE VLEMINCK JAN: BBL | RIVE GAUCHE | TOUT PARFAIT | IDEE FIKS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as DE VLEMINCK JAN: BBL | RIVE GAUCHE | TOUT PARFAIT | IDEE FIKS | ECOLE FOND. COMMUNALE

DE VLEMINCK JAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VLEMINCK JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02347473144. Het bedrijf DE VLEMINCK JAN bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 280; 9402; Ninove (Meerbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van DE VLEMINCK JAN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VLEMINCK JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VLEMINCK JAN, openstaande posities, locatie van DE VLEMINCK JAN op de kaart.

DE VLEMINCK JAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VLEMINCK JAN, company assigned to the tax number BE02347473144. The company DE VLEMINCK JAN is located at the address: Brusselsesteenweg 280; 9402; Ninove (Meerbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of DE VLEMINCK JAN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VLEMINCK JAN is not available. You also can look at reviews of DE VLEMINCK JAN, open positions, location of DE VLEMINCK JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VLEMINCK JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VLEMINCK JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VLEMINCK JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VLEMINCK JAN, employees, financial statistics.