De Ruyck Cleaning BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • De Ruyck Cleaning BVBA
Private companiesLegal Services • De Ruyck Cleaning BVBA

Contactgegevens De Ruyck Cleaning BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ruyck Cleaning BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ruyck Cleaning BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gontrode Heirweg 132-134; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 230 42 07 (+32-09 230 42 07) 09 230 42 07 (+32-09 230 42 07)

Fax (fax): 09 230 86 40 (+32-09 230 86 40) 09 230 86 40 (+32-09 230 86 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ruyck Cleaning BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ruyck Cleaning BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ruyck Cleaning BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ruyck Cleaning BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ruyck Cleaning BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ruyck Cleaning BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ruyck Cleaning BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ruyck Cleaning BVBA
Products information De Ruyck Cleaning BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09307861328
Ondernemingsnummer: 9739349365
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ruyck Cleaning BVBA
(Get full report from official database of BE for De Ruyck Cleaning BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ruyck Cleaning BVBA
Addition kinds of activities for De Ruyck Cleaning BVBA

611199. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
32699903. Verwarmingselementen, aardewerk | Heater parts, pottery
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
50440402. Mailing machines | Mailing machines
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij De Ruyck Cleaning BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ruyck Cleaning BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ruyck Cleaning BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ruyck Cleaning BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

 • Chapper (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

 • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

 • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • Game master in Escape Room Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: GENTERTAIN

  Type: Studentenjob

  De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

 • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

 • Architect (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

 • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van De Ruyck Cleaning BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Ruyck Cleaning BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ruyck Cleaning BVBA. Laat een reactie achter voor De Ruyck Cleaning BVBA. De Ruyck Cleaning BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ruyck Cleaning BVBA. Leave a respond for De Ruyck Cleaning BVBA. De Ruyck Cleaning BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ruyck Cleaning BVBA op de google maps. Adres en contacten De Ruyck Cleaning BVBA
Location of De Ruyck Cleaning BVBA on the google maps. Address and contacts of De Ruyck Cleaning BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ruyck Cleaning BVBA De Ruyck Cleaning BVBA: BANK J. VAN BREDA | T V S BOUJJAT | Entrelec | ANJA SOEFERS | CONCERTATION, S.A.

Other related companies as De Ruyck Cleaning BVBA: BANK J. VAN BREDA | T V S BOUJJAT | Entrelec | ANJA SOEFERS | CONCERTATION, S.A.

De Ruyck Cleaning BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ruyck Cleaning BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09307861328. Het bedrijf De Ruyck Cleaning BVBA bevindt zich op het adres: Gontrode Heirweg 132-134; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van De Ruyck Cleaning BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ruyck Cleaning BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ruyck Cleaning BVBA, openstaande posities, locatie van De Ruyck Cleaning BVBA op de kaart.

De Ruyck Cleaning BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ruyck Cleaning BVBA, company assigned to the tax number BE09307861328. The company De Ruyck Cleaning BVBA is located at the address: Gontrode Heirweg 132-134; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of De Ruyck Cleaning BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ruyck Cleaning BVBA is not available. You also can look at reviews of De Ruyck Cleaning BVBA, open positions, location of De Ruyck Cleaning BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ruyck Cleaning BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ruyck Cleaning BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ruyck Cleaning BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ruyck Cleaning BVBA, employees, financial statistics.