De Raeve Marc BVBA

Contactgegevens De Raeve Marc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Raeve Marc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Raeve Marc BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biesakker 11; 9260; Wichelen (Serskamp), België

Telefoon (phone): 09 369 82 06; 0475 78 45 05 (+32-09 369 82 06; 0475 78 45 05) 09 369 82 06; 0475 78 45 05 (+32-09 369 82 06; 0475 78 45 05)

Fax (fax): 09 366 38 31 (+32-09 366 38 31) 09 366 38 31 (+32-09 366 38 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Raeve Marc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Raeve Marc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Raeve Marc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Raeve Marc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Raeve Marc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Raeve Marc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Raeve Marc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Raeve Marc BVBA
Products information De Raeve Marc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08722839355
Ondernemingsnummer: 8730255126
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Contractors - Roofing; Drain pipes (Unblocking); Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Raeve Marc BVBA
(Get full report from official database of BE for De Raeve Marc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Raeve Marc BVBA
Addition kinds of activities for De Raeve Marc BVBA

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
326903. China decoreren | China decorating
07220202. Fruit, machine oogstdiensten | Fruit, machine harvesting services
27410502. Winkelen nieuws: uitgeverij en drukwerk | Shopping news: publishing and printing
28510301. Stopverf | Putty
36639909. Satellieten, communicatie | Satellites, communications
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage

Werken bij De Raeve Marc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Raeve Marc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Raeve Marc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Raeve Marc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

 • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

 • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

 • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

 • Productieoperator weger (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

 • Huishoudhulp (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Verkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

 • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

 • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

 • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

 • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BXL ACADEMY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

Zoek naar antwoorden van De Raeve Marc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Raeve Marc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Raeve Marc BVBA. Laat een reactie achter voor De Raeve Marc BVBA. De Raeve Marc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Raeve Marc BVBA. Leave a respond for De Raeve Marc BVBA. De Raeve Marc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Raeve Marc BVBA op de google maps. Adres en contacten De Raeve Marc BVBA
Location of De Raeve Marc BVBA on the google maps. Address and contacts of De Raeve Marc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Raeve Marc BVBA De Raeve Marc BVBA: BUREAU LABELEM | DEGREEF BRUNO | OKE-AUTO-GEEL | JULIEN VANNIEUWENHUYSE | KEUNEN IVO

Other related companies as De Raeve Marc BVBA: BUREAU LABELEM | DEGREEF BRUNO | OKE-AUTO-GEEL | JULIEN VANNIEUWENHUYSE | KEUNEN IVO

De Raeve Marc BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Raeve Marc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08722839355. Het bedrijf De Raeve Marc BVBA bevindt zich op het adres: Biesakker 11; 9260; Wichelen (Serskamp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Drain pipes (Unblocking); Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van De Raeve Marc BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Raeve Marc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Raeve Marc BVBA, openstaande posities, locatie van De Raeve Marc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Raeve Marc BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Raeve Marc BVBA, company assigned to the tax number BE08722839355. The company De Raeve Marc BVBA is located at the address: Biesakker 11; 9260; Wichelen (Serskamp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Roofing; Drain pipes (Unblocking); Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of De Raeve Marc BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Raeve Marc BVBA is not available. You also can look at reviews of De Raeve Marc BVBA, open positions, location of De Raeve Marc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Raeve Marc BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Raeve Marc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Raeve Marc BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Raeve Marc BVBA, employees, financial statistics.