OKE-AUTO-GEEL

Contactgegevens OKE-AUTO-GEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OKE-AUTO-GEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OKE-AUTO-GEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpseweg 6; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59 (+32-014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59) 014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59 (+32-014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59)

Fax (fax): 014 58 24 93 (+32-014 58 24 93) 014 58 24 93 (+32-014 58 24 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OKE-AUTO-GEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OKE-AUTO-GEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OKE-AUTO-GEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OKE-AUTO-GEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OKE-AUTO-GEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OKE-AUTO-GEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OKE-AUTO-GEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OKE-AUTO-GEEL
Products information OKE-AUTO-GEEL

BTW identificatienummer (tax): BE06009490966
Ondernemingsnummer: 2643005371
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Automobile - Upholstering & covers; Automobile - Radiators; Automobile - Radios; Trailer couplings; Batteries (Dry); Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OKE-AUTO-GEEL
(Get full report from official database of BE for OKE-AUTO-GEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OKE-AUTO-GEEL
Addition kinds of activities for OKE-AUTO-GEEL

07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear

Werken bij OKE-AUTO-GEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OKE-AUTO-GEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OKE-AUTO-GEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OKE-AUTO-GEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van OKE-AUTO-GEEL in sociale netwerken
Look for responds of OKE-AUTO-GEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OKE-AUTO-GEEL. Laat een reactie achter voor OKE-AUTO-GEEL. OKE-AUTO-GEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OKE-AUTO-GEEL. Leave a respond for OKE-AUTO-GEEL. OKE-AUTO-GEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OKE-AUTO-GEEL op de google maps. Adres en contacten OKE-AUTO-GEEL
Location of OKE-AUTO-GEEL on the google maps. Address and contacts of OKE-AUTO-GEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come OKE-AUTO-GEEL OKE-AUTO-GEEL: LE PACIFIQUE | DANIEL VOGELAERS | OSTEND SURFING | TAXI SYMENS & MAES | ID?AL MEUBLE/ID?AL MEUBLES

Other related companies as OKE-AUTO-GEEL: LE PACIFIQUE | DANIEL VOGELAERS | OSTEND SURFING | TAXI SYMENS & MAES | ID?AL MEUBLE/ID?AL MEUBLES

OKE-AUTO-GEEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OKE-AUTO-GEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06009490966. Het bedrijf OKE-AUTO-GEEL bevindt zich op het adres: Antwerpseweg 6; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Automobile - Upholstering & covers; Automobile - Radiators; Automobile - Radios; Trailer couplings; Batteries (Dry); Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems.
De hoofdactiviteit van OKE-AUTO-GEEL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OKE-AUTO-GEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OKE-AUTO-GEEL, openstaande posities, locatie van OKE-AUTO-GEEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OKE-AUTO-GEEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is OKE-AUTO-GEEL, company assigned to the tax number BE06009490966. The company OKE-AUTO-GEEL is located at the address: Antwerpseweg 6; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Automobile - Upholstering & covers; Automobile - Radiators; Automobile - Radios; Trailer couplings; Batteries (Dry); Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems.
The main activity of OKE-AUTO-GEEL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OKE-AUTO-GEEL is not available. You also can look at reviews of OKE-AUTO-GEEL, open positions, location of OKE-AUTO-GEEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OKE-AUTO-GEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OKE-AUTO-GEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OKE-AUTO-GEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OKE-AUTO-GEEL, employees, financial statistics.