De Frene F

Contactgegevens De Frene F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Frene F: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Frene F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plasstraat 30; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 77 63 09 (+32-056 77 63 09) 056 77 63 09 (+32-056 77 63 09)

Fax (fax): 056 77 63 09 (+32-056 77 63 09) 056 77 63 09 (+32-056 77 63 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Frene F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Frene F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Frene F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Frene F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Frene F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Frene F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Frene F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Frene F
Products information De Frene F

BTW identificatienummer (tax): BE09348236083
Ondernemingsnummer: 3762512207
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Frene F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Frene F
(Get full report from official database of BE for De Frene F)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Frene F
Addition kinds of activities for De Frene F

22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
50740204. convectoren | Convectors
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service

Werken bij De Frene F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Frene F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Frene F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Frene F. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

 • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Studentenjob

  Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

 • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Studentenjob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Nyrstar Belgium

  Type: Vaste Job

  Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

 • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Chauffeurs CE Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENEWI NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • Technisch Tekenaar (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

Zoek naar antwoorden van De Frene F in sociale netwerken
Look for responds of De Frene F in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Frene F. Laat een reactie achter voor De Frene F. De Frene F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Frene F. Leave a respond for De Frene F. De Frene F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Frene F op de google maps. Adres en contacten De Frene F
Location of De Frene F on the google maps. Address and contacts of De Frene F

Andere gerelateerde bedrijven als come De Frene F De Frene F: Vuylsteke | Tuytschaver J | POLICE F?D?RALE | MAISON GOFFINET | MAISON DESPRIET

Other related companies as De Frene F: Vuylsteke | Tuytschaver J | POLICE F?D?RALE | MAISON GOFFINET | MAISON DESPRIET

De Frene F is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Frene F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09348236083. Het bedrijf De Frene F bevindt zich op het adres: Plasstraat 30; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in De Frene F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Frene F is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Frene F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Frene F, openstaande posities, locatie van De Frene F op de kaart.

De Frene F is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Frene F, company assigned to the tax number BE09348236083. The company De Frene F is located at the address: Plasstraat 30; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in De Frene F were not found.
The main activity of De Frene F is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Frene F is not available. You also can look at reviews of De Frene F, open positions, location of De Frene F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Frene F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Frene F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Frene F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Frene F, employees, financial statistics.