De Coster D

Contactgegevens De Coster D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coster D: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coster D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cité du Douaire 25; 1480; Tubize (Oisquercq), België

Telefoon (phone): 02 355 03 59 (+32-02 355 03 59) 02 355 03 59 (+32-02 355 03 59)

Fax (fax): 02 355 03 59 (+32-02 355 03 59) 02 355 03 59 (+32-02 355 03 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coster D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coster D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coster D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coster D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coster D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coster D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coster D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coster D
Products information De Coster D

BTW identificatienummer (tax): BE07041107177
Ondernemingsnummer: 5867492675
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in De Coster D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coster D
(Get full report from official database of BE for De Coster D)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coster D
Addition kinds of activities for De Coster D

15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
76990902. Biljart reparatie | Billiard table repair
87330101. Bacteriologisch onderzoek | Bacteriological research
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij De Coster D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coster D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coster D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coster D. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

 • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

 • Laborant verpakking (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

 • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

 • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

 • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TERROIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

 • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van De Coster D in sociale netwerken
Look for responds of De Coster D in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coster D. Laat een reactie achter voor De Coster D. De Coster D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coster D. Leave a respond for De Coster D. De Coster D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coster D op de google maps. Adres en contacten De Coster D
Location of De Coster D on the google maps. Address and contacts of De Coster D

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coster D De Coster D: KBC | VERBRUGGEN MARTIN | PHILIPPE LIBERT | Ruth-De Baer Optiek | ZAKENKANTOOR VAN GOETHEM

Other related companies as De Coster D: KBC | VERBRUGGEN MARTIN | PHILIPPE LIBERT | Ruth-De Baer Optiek | ZAKENKANTOOR VAN GOETHEM

De Coster D is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coster D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07041107177. Het bedrijf De Coster D bevindt zich op het adres: Cité du Douaire 25; 1480; Tubize (Oisquercq). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in De Coster D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coster D is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coster D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coster D, openstaande posities, locatie van De Coster D op de kaart.

De Coster D is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coster D, company assigned to the tax number BE07041107177. The company De Coster D is located at the address: Cité du Douaire 25; 1480; Tubize (Oisquercq). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in De Coster D were not found.
The main activity of De Coster D is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coster D is not available. You also can look at reviews of De Coster D, open positions, location of De Coster D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coster D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coster D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coster D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coster D, employees, financial statistics.