Ruth-De Baer Optiek

Contactgegevens Ruth-De Baer Optiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruth-De Baer Optiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruth-De Baer Optiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Basiliekstraat 108; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 356 76 21 (+32-02 356 76 21) 02 356 76 21 (+32-02 356 76 21)

Fax (fax): 02 356 76 21 (+32-02 356 76 21) 02 356 76 21 (+32-02 356 76 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruth-De Baer Optiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruth-De Baer Optiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruth-De Baer Optiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruth-De Baer Optiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruth-De Baer Optiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruth-De Baer Optiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruth-De Baer Optiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruth-De Baer Optiek
Products information Ruth-De Baer Optiek

BTW identificatienummer (tax): BE03101959228
Ondernemingsnummer: 3872924804
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Hearing aids; Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruth-De Baer Optiek
(Get full report from official database of BE for Ruth-De Baer Optiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruth-De Baer Optiek
Addition kinds of activities for Ruth-De Baer Optiek

018100. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
28699913. Ddt, technisch | Ddt, technical
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens
89990304. Kranten kolom schrijven | Newspaper column writing

Werken bij Ruth-De Baer Optiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruth-De Baer Optiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruth-De Baer Optiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruth-De Baer Optiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

Zoek naar antwoorden van Ruth-De Baer Optiek in sociale netwerken
Look for responds of Ruth-De Baer Optiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruth-De Baer Optiek. Laat een reactie achter voor Ruth-De Baer Optiek. Ruth-De Baer Optiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruth-De Baer Optiek. Leave a respond for Ruth-De Baer Optiek. Ruth-De Baer Optiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruth-De Baer Optiek op de google maps. Adres en contacten Ruth-De Baer Optiek
Location of Ruth-De Baer Optiek on the google maps. Address and contacts of Ruth-De Baer Optiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruth-De Baer Optiek Ruth-De Baer Optiek: C D A Computers | V.K.S.O. ZERKEGEM | COIFFURE PASTEL | TORHOUTSE CEREMONIEWAGENS | marie-claire

Other related companies as Ruth-De Baer Optiek: C D A Computers | V.K.S.O. ZERKEGEM | COIFFURE PASTEL | TORHOUTSE CEREMONIEWAGENS | marie-claire

Ruth-De Baer Optiek is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruth-De Baer Optiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03101959228. Het bedrijf Ruth-De Baer Optiek bevindt zich op het adres: Basiliekstraat 108; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Hearing aids; Contact lenses.
De hoofdactiviteit van Ruth-De Baer Optiek is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruth-De Baer Optiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruth-De Baer Optiek, openstaande posities, locatie van Ruth-De Baer Optiek op de kaart.

Ruth-De Baer Optiek is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruth-De Baer Optiek, company assigned to the tax number BE03101959228. The company Ruth-De Baer Optiek is located at the address: Basiliekstraat 108; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Hearing aids; Contact lenses.
The main activity of Ruth-De Baer Optiek is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruth-De Baer Optiek is not available. You also can look at reviews of Ruth-De Baer Optiek, open positions, location of Ruth-De Baer Optiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruth-De Baer Optiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruth-De Baer Optiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruth-De Baer Optiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruth-De Baer Optiek, employees, financial statistics.