D.S.S.V.-DANIELS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • D.S.S.V.-DANIELS
Private companiesMotion Pictures • D.S.S.V.-DANIELS

Contactgegevens D.S.S.V.-DANIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.S.S.V.-DANIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.S.S.V.-DANIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudestraat 59; 3510; Hasselt (Spalbeek), België

Telefoon (phone): 011 31 32 29 (+32-011 31 32 29) 011 31 32 29 (+32-011 31 32 29)

Fax (fax): 011 59 11 27 (+32-011 59 11 27) 011 59 11 27 (+32-011 59 11 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.S.S.V.-DANIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.S.S.V.-DANIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.S.S.V.-DANIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.S.S.V.-DANIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.S.S.V.-DANIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.S.S.V.-DANIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.S.S.V.-DANIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.S.S.V.-DANIELS
Products information D.S.S.V.-DANIELS

BTW identificatienummer (tax): BE06879333496
Ondernemingsnummer: 4223663330
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in D.S.S.V.-DANIELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.S.S.V.-DANIELS
(Get full report from official database of BE for D.S.S.V.-DANIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.S.S.V.-DANIELS
Addition kinds of activities for D.S.S.V.-DANIELS

478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
28191102. Ammoniumverbindingen, met uitzondering van meststoffen, nec | Ammonium compounds, except fertilizers, nec
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
50120305. Recreatie voertuigen, terrein | Recreation vehicles, all-terrain
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec

Werken bij D.S.S.V.-DANIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.S.S.V.-DANIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.S.S.V.-DANIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.S.S.V.-DANIELS. Looking for open vacancies in other companies

 • IT-Verkoper M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

 • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

  Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CONTRERAS

  Type: Vaste Job

  Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

 • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Java Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

 • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van D.S.S.V.-DANIELS in sociale netwerken
Look for responds of D.S.S.V.-DANIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.S.S.V.-DANIELS. Laat een reactie achter voor D.S.S.V.-DANIELS. D.S.S.V.-DANIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.S.S.V.-DANIELS. Leave a respond for D.S.S.V.-DANIELS. D.S.S.V.-DANIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.S.S.V.-DANIELS op de google maps. Adres en contacten D.S.S.V.-DANIELS
Location of D.S.S.V.-DANIELS on the google maps. Address and contacts of D.S.S.V.-DANIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come D.S.S.V.-DANIELS D.S.S.V.-DANIELS: HEYMAN BART | NADINE TAYMANS D'EYPERNON | LIEVE BOGAERT | STEFAN DE BOCK | FESTA-PACK NV

Other related companies as D.S.S.V.-DANIELS: HEYMAN BART | NADINE TAYMANS D'EYPERNON | LIEVE BOGAERT | STEFAN DE BOCK | FESTA-PACK NV

D.S.S.V.-DANIELS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.S.S.V.-DANIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879333496. Het bedrijf D.S.S.V.-DANIELS bevindt zich op het adres: Oudestraat 59; 3510; Hasselt (Spalbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in D.S.S.V.-DANIELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.S.S.V.-DANIELS is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.S.S.V.-DANIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.S.S.V.-DANIELS, openstaande posities, locatie van D.S.S.V.-DANIELS op de kaart.

D.S.S.V.-DANIELS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.S.S.V.-DANIELS, company assigned to the tax number BE06879333496. The company D.S.S.V.-DANIELS is located at the address: Oudestraat 59; 3510; Hasselt (Spalbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in D.S.S.V.-DANIELS were not found.
The main activity of D.S.S.V.-DANIELS is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D.S.S.V.-DANIELS is not available. You also can look at reviews of D.S.S.V.-DANIELS, open positions, location of D.S.S.V.-DANIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.S.S.V.-DANIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.S.S.V.-DANIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.S.S.V.-DANIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.S.S.V.-DANIELS, employees, financial statistics.