Containers Haeck Jan

Contactgegevens Containers Haeck Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Containers Haeck Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Containers Haeck Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pathoekeweg 390; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 20 20; 050 59 82 23 (+32-050 31 20 20; 050 59 82 23) 050 31 20 20; 050 59 82 23 (+32-050 31 20 20; 050 59 82 23)

Fax (fax): 050 32 39 71 (+32-050 32 39 71) 050 32 39 71 (+32-050 32 39 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Containers Haeck Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Containers Haeck Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Containers Haeck Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Containers Haeck Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Containers Haeck Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Containers Haeck Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Containers Haeck Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Containers Haeck Jan
Products information Containers Haeck Jan

BTW identificatienummer (tax): BE07238586425
Ondernemingsnummer: 8164459228
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Cleaning - Industrial; Recycling companies

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Containers Haeck Jan
(Get full report from official database of BE for Containers Haeck Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Containers Haeck Jan
Addition kinds of activities for Containers Haeck Jan

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij Containers Haeck Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Containers Haeck Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Containers Haeck Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Containers Haeck Jan. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

 • Aankoper (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student stickerafdeling (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

 • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

  Type: Studentenjob

  Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

 • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

 • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

 • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

 • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van Containers Haeck Jan in sociale netwerken
Look for responds of Containers Haeck Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Containers Haeck Jan. Laat een reactie achter voor Containers Haeck Jan. Containers Haeck Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Containers Haeck Jan. Leave a respond for Containers Haeck Jan. Containers Haeck Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Containers Haeck Jan op de google maps. Adres en contacten Containers Haeck Jan
Location of Containers Haeck Jan on the google maps. Address and contacts of Containers Haeck Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Containers Haeck Jan Containers Haeck Jan: FLCONSTRUCTIEWERKEN DGR BVBA | Thiry Andr茅 NV | WILLY VAN DEN BROECK | BAKKERIJ DE MOLENAAR | JAAK VAN DEN HEUVEL

Other related companies as Containers Haeck Jan: FLCONSTRUCTIEWERKEN DGR BVBA | Thiry Andr茅 NV | WILLY VAN DEN BROECK | BAKKERIJ DE MOLENAAR | JAAK VAN DEN HEUVEL

Containers Haeck Jan is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Containers Haeck Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07238586425. Het bedrijf Containers Haeck Jan bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 390; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Cleaning - Industrial; Recycling companies.
De hoofdactiviteit van Containers Haeck Jan is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Containers Haeck Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Containers Haeck Jan, openstaande posities, locatie van Containers Haeck Jan op de kaart.

Containers Haeck Jan is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Containers Haeck Jan, company assigned to the tax number BE07238586425. The company Containers Haeck Jan is located at the address: Pathoekeweg 390; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Cleaning - Industrial; Recycling companies.
The main activity of Containers Haeck Jan is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Containers Haeck Jan is not available. You also can look at reviews of Containers Haeck Jan, open positions, location of Containers Haeck Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Containers Haeck Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Containers Haeck Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Containers Haeck Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Containers Haeck Jan, employees, financial statistics.