Containerdienst Rommel BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Containerdienst Rommel BVBA
Private companiesForestry • Containerdienst Rommel BVBA

Contactgegevens Containerdienst Rommel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Containerdienst Rommel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Containerdienst Rommel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidslaan 1535; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 56 44 41; 089 85 44 11; 0495 23 44 46 (+32-089 56 44 41; 089 85 44 11; 0495 23 44 46) 089 56 44 41; 089 85 44 11; 0495 23 44 46 (+32-089 56 44 41; 089 85 44 11; 0495 23 44 46)

Fax (fax): 089 85 78 71 (+32-089 85 78 71) 089 85 78 71 (+32-089 85 78 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Containerdienst Rommel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Containerdienst Rommel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Containerdienst Rommel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Containerdienst Rommel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Containerdienst Rommel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Containerdienst Rommel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Containerdienst Rommel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Containerdienst Rommel BVBA
Products information Containerdienst Rommel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07229797363
Ondernemingsnummer: 9526763916
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Containerdienst Rommel BVBA
(Get full report from official database of BE for Containerdienst Rommel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Containerdienst Rommel BVBA
Addition kinds of activities for Containerdienst Rommel BVBA

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
399913. Reclame display producten | Advertising display products
28249913. Saran vezels | Saran fibers
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
51980200. Vernis | Varnishes
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij Containerdienst Rommel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Containerdienst Rommel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Containerdienst Rommel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Containerdienst Rommel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

 • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

 • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

 • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

 • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: DVC DE BRON

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

 • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

 • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected]

 • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

 • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: AVS SPINNING

  Type: Vaste Job

  Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Containerdienst Rommel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Containerdienst Rommel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Containerdienst Rommel BVBA. Laat een reactie achter voor Containerdienst Rommel BVBA. Containerdienst Rommel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Containerdienst Rommel BVBA. Leave a respond for Containerdienst Rommel BVBA. Containerdienst Rommel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Containerdienst Rommel BVBA op de google maps. Adres en contacten Containerdienst Rommel BVBA
Location of Containerdienst Rommel BVBA on the google maps. Address and contacts of Containerdienst Rommel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Containerdienst Rommel BVBA Containerdienst Rommel BVBA: MELOTTE SPRL | Volley Ball Club SG Ottintois ASBL | Janssen Tandlabo | RELAIS DU FONTENY | HAIRLINE C.

Other related companies as Containerdienst Rommel BVBA: MELOTTE SPRL | Volley Ball Club SG Ottintois ASBL | Janssen Tandlabo | RELAIS DU FONTENY | HAIRLINE C.

Containerdienst Rommel BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Containerdienst Rommel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07229797363. Het bedrijf Containerdienst Rommel BVBA bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 1535; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Containerdienst Rommel BVBA is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Containerdienst Rommel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Containerdienst Rommel BVBA, openstaande posities, locatie van Containerdienst Rommel BVBA op de kaart.

Containerdienst Rommel BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Containerdienst Rommel BVBA, company assigned to the tax number BE07229797363. The company Containerdienst Rommel BVBA is located at the address: Nijverheidslaan 1535; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Containerdienst Rommel BVBA is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Containerdienst Rommel BVBA is not available. You also can look at reviews of Containerdienst Rommel BVBA, open positions, location of Containerdienst Rommel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Containerdienst Rommel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Containerdienst Rommel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Containerdienst Rommel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Containerdienst Rommel BVBA, employees, financial statistics.