Comyn C

Contactgegevens Comyn C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comyn C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comyn C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornikserijksweg 98; 8510; Kortrijk (Bellegem), België

Telefoon (phone): 056 25 90 98 (+32-056 25 90 98) 056 25 90 98 (+32-056 25 90 98)

Fax (fax): 056 25 55 03 (+32-056 25 55 03) 056 25 55 03 (+32-056 25 55 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comyn C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comyn C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comyn C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comyn C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comyn C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comyn C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comyn C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comyn C
Products information Comyn C

BTW identificatienummer (tax): BE05295654296
Ondernemingsnummer: 6131439208
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Comyn C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comyn C
(Get full report from official database of BE for Comyn C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comyn C
Addition kinds of activities for Comyn C

506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
516200. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs

Werken bij Comyn C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comyn C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comyn C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comyn C. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

 • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

 • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

 • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PEOPLE PARTNER

  Type: Vaste Job

  Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

 • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

Zoek naar antwoorden van Comyn C in sociale netwerken
Look for responds of Comyn C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comyn C. Laat een reactie achter voor Comyn C. Comyn C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comyn C. Leave a respond for Comyn C. Comyn C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comyn C op de google maps. Adres en contacten Comyn C
Location of Comyn C on the google maps. Address and contacts of Comyn C

Andere gerelateerde bedrijven als come Comyn C Comyn C: GALLO ENTREPRISE | Techni Bain | SABINE COUNET | MARC MOERMAN | MARC AMPE

Other related companies as Comyn C: GALLO ENTREPRISE | Techni Bain | SABINE COUNET | MARC MOERMAN | MARC AMPE

Comyn C is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comyn C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05295654296. Het bedrijf Comyn C bevindt zich op het adres: Doornikserijksweg 98; 8510; Kortrijk (Bellegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Comyn C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comyn C is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comyn C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comyn C, openstaande posities, locatie van Comyn C op de kaart.

Comyn C is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comyn C, company assigned to the tax number BE05295654296. The company Comyn C is located at the address: Doornikserijksweg 98; 8510; Kortrijk (Bellegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. Products created in Comyn C were not found.
The main activity of Comyn C is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Comyn C is not available. You also can look at reviews of Comyn C, open positions, location of Comyn C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comyn C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comyn C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comyn C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comyn C, employees, financial statistics.