Collin Georges

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Collin Georges
Private companiesCoal Mining • Collin Georges

Contactgegevens Collin Georges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collin Georges: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collin Georges

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Coquaimont 1; 5377; Somme-Leuze, België

Telefoon (phone): 086 32 22 72 (+32-086 32 22 72) 086 32 22 72 (+32-086 32 22 72)

Fax (fax): +32 (61) 981-88-94 +32 (61) 981-88-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collin Georges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collin Georges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collin Georges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collin Georges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collin Georges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collin Georges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collin Georges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collin Georges
Products information Collin Georges

BTW identificatienummer (tax): BE02689697265
Ondernemingsnummer: 9554779052
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Collin Georges zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collin Georges
(Get full report from official database of BE for Collin Georges)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collin Georges
Addition kinds of activities for Collin Georges

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair

Werken bij Collin Georges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collin Georges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collin Georges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collin Georges. Looking for open vacancies in other companies

 • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

 • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

 • Machineoperator (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

 • Chauffeur CE m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

 • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

 • HR Manager (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

  Type: Vaste Job

  HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

 • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

  Type: Flexijob

  De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van Collin Georges in sociale netwerken
Look for responds of Collin Georges in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collin Georges. Laat een reactie achter voor Collin Georges. Collin Georges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collin Georges. Leave a respond for Collin Georges. Collin Georges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collin Georges op de google maps. Adres en contacten Collin Georges
Location of Collin Georges on the google maps. Address and contacts of Collin Georges

Andere gerelateerde bedrijven als come Collin Georges Collin Georges: RUDI VANOUTRYVE | UITGEVERIJ DE PUZZELAAR | ROY. BELGE WAT. BOITSFORT | BUREAU PEIFFER | de moffarts rolin jacquemyns

Other related companies as Collin Georges: RUDI VANOUTRYVE | UITGEVERIJ DE PUZZELAAR | ROY. BELGE WAT. BOITSFORT | BUREAU PEIFFER | de moffarts rolin jacquemyns

Collin Georges is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collin Georges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689697265. Het bedrijf Collin Georges bevindt zich op het adres: Rue du Coquaimont 1; 5377; Somme-Leuze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Collin Georges zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collin Georges is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collin Georges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collin Georges, openstaande posities, locatie van Collin Georges op de kaart.

Collin Georges is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collin Georges, company assigned to the tax number BE02689697265. The company Collin Georges is located at the address: Rue du Coquaimont 1; 5377; Somme-Leuze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Collin Georges were not found.
The main activity of Collin Georges is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Collin Georges is not available. You also can look at reviews of Collin Georges, open positions, location of Collin Georges on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collin Georges, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collin Georges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collin Georges, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collin Georges, employees, financial statistics.