CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV
Private companiesForestry • CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV

Contactgegevens CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Manestraat 25; 8870; Izegem (Kachtem), België

Telefoon (phone): 051 30 20 30 (+32-051 30 20 30) 051 30 20 30 (+32-051 30 20 30)

Fax (fax): 051 31 87 61 (+32-051 31 87 61) 051 31 87 61 (+32-051 31 87 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV
Products information CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Fa?ade cleaning & maintenance; Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV
(Get full report from official database of BE for CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV
Addition kinds of activities for CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV

244101. Dozen, hout | Boxes, wood
276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
34890101. Artillerie of artillerie delen, meer dan 30 mm. | Artillery or artillery parts, over 30 mm.
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
38430208. Goud, tandheelkunde | Gold, dental

Werken bij CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

  Regio: EKSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

 • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

 • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

 • Technisch klusjesman (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

 • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ASC-SERVICE

  Type: Vaste Job

  ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Vaste Job

  De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

 • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

  Type: Werfreserve

  U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV in sociale netwerken
Look for responds of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. Laat een reactie achter voor CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. Leave a respond for CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV. CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV op de google maps. Adres en contacten CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV
Location of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV on the google maps. Address and contacts of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: ETS HOORNE | MIGGER | DALIMMO | JOYCE NAAR | PHARMACIE HONOREZ-LAURENT

Other related companies as CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV: ETS HOORNE | MIGGER | DALIMMO | JOYCE NAAR | PHARMACIE HONOREZ-LAURENT

CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV bevindt zich op het adres: Manestraat 25; 8870; Izegem (Kachtem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Fa?ade cleaning & maintenance; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, openstaande posities, locatie van CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV op de kaart.

CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, company assigned to the tax number BE01439178466. The company CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is located at the address: Manestraat 25; 8870; Izegem (Kachtem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Fa?ade cleaning & maintenance; Tankcleaning.
The main activity of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV is not available. You also can look at reviews of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, open positions, location of CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEANING VANNIEUWENHUYSE NV, employees, financial statistics.