CLEANING DE BREE NV

Contactgegevens CLEANING DE BREE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEANING DE BREE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEANING DE BREE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krommewege 31G; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 09 372 07 87; 050 72 87 30 (+32-09 372 07 87; 050 72 87 30) 09 372 07 87; 050 72 87 30 (+32-09 372 07 87; 050 72 87 30)

Fax (fax): 050 71 75 71 (+32-050 71 75 71) 050 71 75 71 (+32-050 71 75 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEANING DE BREE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEANING DE BREE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEANING DE BREE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEANING DE BREE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEANING DE BREE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEANING DE BREE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEANING DE BREE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEANING DE BREE NV
Products information CLEANING DE BREE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09183715820
Ondernemingsnummer: 7606903076
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Waste management; Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEANING DE BREE NV
(Get full report from official database of BE for CLEANING DE BREE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEANING DE BREE NV
Addition kinds of activities for CLEANING DE BREE NV

679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
702199. Kamer- en pensionhuizen, niet inbegrepen | Rooming and boarding houses, nec
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
39999944. Wollen trek | Wool pulling
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling
51990802. Lijnolie | Linseed oil

Werken bij CLEANING DE BREE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEANING DE BREE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEANING DE BREE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEANING DE BREE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

 • Technisch operator (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

 • zorgkundige maand 75% (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

 • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

 • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Jespers HVAC

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Project Manager Bouw (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van CLEANING DE BREE NV in sociale netwerken
Look for responds of CLEANING DE BREE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEANING DE BREE NV. Laat een reactie achter voor CLEANING DE BREE NV. CLEANING DE BREE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEANING DE BREE NV. Leave a respond for CLEANING DE BREE NV. CLEANING DE BREE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEANING DE BREE NV op de google maps. Adres en contacten CLEANING DE BREE NV
Location of CLEANING DE BREE NV on the google maps. Address and contacts of CLEANING DE BREE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEANING DE BREE NV CLEANING DE BREE NV: Charade | Belaey R | T. BEELEN | FUNDP-D?P. PHILOSOPHIES | Kaneka Pharma Europe NV

Other related companies as CLEANING DE BREE NV: Charade | Belaey R | T. BEELEN | FUNDP-D?P. PHILOSOPHIES | Kaneka Pharma Europe NV

CLEANING DE BREE NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEANING DE BREE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183715820. Het bedrijf CLEANING DE BREE NV bevindt zich op het adres: Krommewege 31G; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Waste management; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van CLEANING DE BREE NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEANING DE BREE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEANING DE BREE NV, openstaande posities, locatie van CLEANING DE BREE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLEANING DE BREE NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEANING DE BREE NV, company assigned to the tax number BE09183715820. The company CLEANING DE BREE NV is located at the address: Krommewege 31G; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Waste management; Tankcleaning.
The main activity of CLEANING DE BREE NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEANING DE BREE NV is not available. You also can look at reviews of CLEANING DE BREE NV, open positions, location of CLEANING DE BREE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEANING DE BREE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEANING DE BREE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEANING DE BREE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEANING DE BREE NV, employees, financial statistics.