CANNIE RUIMINGSWERKEN NV

Contactgegevens CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CANNIE RUIMINGSWERKEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ballingstraat 2; 8780; Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 41 45; 056 66 76 44 (+32-056 66 41 45; 056 66 76 44) 056 66 41 45; 056 66 76 44 (+32-056 66 41 45; 056 66 76 44)

Fax (fax): 056 66 41 45 (+32-056 66 41 45) 056 66 41 45 (+32-056 66 41 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CANNIE RUIMINGSWERKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CANNIE RUIMINGSWERKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CANNIE RUIMINGSWERKEN NV
Products information CANNIE RUIMINGSWERKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08769805908
Ondernemingsnummer: 3981689453
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CANNIE RUIMINGSWERKEN NV
(Get full report from official database of BE for CANNIE RUIMINGSWERKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CANNIE RUIMINGSWERKEN NV
Addition kinds of activities for CANNIE RUIMINGSWERKEN NV

3161. Bagage | Luggage
492599. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
34949901. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

 • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

 • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

 • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

 • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

 • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

 • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

 • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

  Type: Studentenjob

  Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

 • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van CANNIE RUIMINGSWERKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. Laat een reactie achter voor CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. CANNIE RUIMINGSWERKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. Leave a respond for CANNIE RUIMINGSWERKEN NV. CANNIE RUIMINGSWERKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CANNIE RUIMINGSWERKEN NV op de google maps. Adres en contacten CANNIE RUIMINGSWERKEN NV
Location of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV on the google maps. Address and contacts of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CANNIE RUIMINGSWERKEN NV CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: HUIS TOLEDO | Tuyauteries de L'est S.A. | EBR | VANDOOREN G. | Salon-Lavoir

Other related companies as CANNIE RUIMINGSWERKEN NV: HUIS TOLEDO | Tuyauteries de L'est S.A. | EBR | VANDOOREN G. | Salon-Lavoir

CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08769805908. Het bedrijf CANNIE RUIMINGSWERKEN NV bevindt zich op het adres: Ballingstraat 2; 8780; Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, openstaande posities, locatie van CANNIE RUIMINGSWERKEN NV op de kaart.

CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, company assigned to the tax number BE08769805908. The company CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is located at the address: Ballingstraat 2; 8780; Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV is not available. You also can look at reviews of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, open positions, location of CANNIE RUIMINGSWERKEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CANNIE RUIMINGSWERKEN NV, employees, financial statistics.