HUIS TOLEDO

Contactgegevens HUIS TOLEDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS TOLEDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS TOLEDO

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): BORZESTRAAT 12; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15212340 (+32-15212340) 15212340 (+32-15212340)

Fax (fax): +32 (56) 186-24-73 +32 (56) 186-24-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS TOLEDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS TOLEDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS TOLEDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS TOLEDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS TOLEDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS TOLEDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS TOLEDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS TOLEDO
Products information HUIS TOLEDO

BTW identificatienummer (tax): BE04744689941
Ondernemingsnummer: 5468414306
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HUIS TOLEDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS TOLEDO
(Get full report from official database of BE for HUIS TOLEDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS TOLEDO
Addition kinds of activities for HUIS TOLEDO

23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service
79990602. Schaatsbaanoperatie | Ice skating rink operation

Werken bij HUIS TOLEDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS TOLEDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS TOLEDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS TOLEDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van HUIS TOLEDO in sociale netwerken
Look for responds of HUIS TOLEDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS TOLEDO. Laat een reactie achter voor HUIS TOLEDO. HUIS TOLEDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS TOLEDO. Leave a respond for HUIS TOLEDO. HUIS TOLEDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS TOLEDO op de google maps. Adres en contacten HUIS TOLEDO
Location of HUIS TOLEDO on the google maps. Address and contacts of HUIS TOLEDO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS TOLEDO HUIS TOLEDO: Putse Tennisclub VZW | HELMUT GENTEN | Laser Beam International S.P.R.L. | PHARMACIE DU PEUPLE | Bollen Liesbet

Other related companies as HUIS TOLEDO: Putse Tennisclub VZW | HELMUT GENTEN | Laser Beam International S.P.R.L. | PHARMACIE DU PEUPLE | Bollen Liesbet

HUIS TOLEDO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS TOLEDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744689941. Het bedrijf HUIS TOLEDO bevindt zich op het adres: BORZESTRAAT 12; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in HUIS TOLEDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS TOLEDO is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS TOLEDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS TOLEDO, openstaande posities, locatie van HUIS TOLEDO op de kaart.

HUIS TOLEDO is a company, that was registered 2010 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is HUIS TOLEDO, company assigned to the tax number BE04744689941. The company HUIS TOLEDO is located at the address: BORZESTRAAT 12; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in HUIS TOLEDO were not found.
The main activity of HUIS TOLEDO is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS TOLEDO is not available. You also can look at reviews of HUIS TOLEDO, open positions, location of HUIS TOLEDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS TOLEDO, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS TOLEDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS TOLEDO, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS TOLEDO, employees, financial statistics.