Camille Warzee ETS

Contactgegevens Camille Warzee ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Camille Warzee ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Camille Warzee ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Andenne 11; 5363; Hamois (Emptinne), België

Telefoon (phone): 083 61 15 68; 084 32 13 11; 086 21 03 33; 0475 54 55 35; 061 27 16 66 (+32-083 61 15 68; 084 32 13 11; 086 21 03 33; 0475 54 55 35; 061 27 16 66) 083 61 15 68; 084 32 13 11; 086 21 03 33; 0475 54 55 35; 061 27 16 66 (+32-083 61 15 68; 084 32 13 11; 086 21 03 33; 0475 54 55 35; 061 27 16 66)

Fax (fax): 083 61 15 91 (+32-083 61 15 91) 083 61 15 91 (+32-083 61 15 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Camille Warzee ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Camille Warzee ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Camille Warzee ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Camille Warzee ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Camille Warzee ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Camille Warzee ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Camille Warzee ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Camille Warzee ETS
Products information Camille Warzee ETS

BTW identificatienummer (tax): BE03924285888
Ondernemingsnummer: 4099792480
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sanitary units & cabins; Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Camille Warzee ETS
(Get full report from official database of BE for Camille Warzee ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Camille Warzee ETS
Addition kinds of activities for Camille Warzee ETS

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
33419902. Babbitt metaal smelten en raffineren (secundair) | Babbitt metal smelting and refining (secondary)
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
94310402. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, staatsregering | Administration of public health programs, state government

Werken bij Camille Warzee ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Camille Warzee ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Camille Warzee ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Camille Warzee ETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

 • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

 • Elektricien (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

 • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Flexijob

  U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van Camille Warzee ETS in sociale netwerken
Look for responds of Camille Warzee ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Camille Warzee ETS. Laat een reactie achter voor Camille Warzee ETS. Camille Warzee ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Camille Warzee ETS. Leave a respond for Camille Warzee ETS. Camille Warzee ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Camille Warzee ETS op de google maps. Adres en contacten Camille Warzee ETS
Location of Camille Warzee ETS on the google maps. Address and contacts of Camille Warzee ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come Camille Warzee ETS Camille Warzee ETS: Weisshaupt R. Maschinenfabrik S.A. | FA. FRANKEN & PARTNERS | BEAUTY NON STOP | De Bruyne Katrien | E. GRENIER

Other related companies as Camille Warzee ETS: Weisshaupt R. Maschinenfabrik S.A. | FA. FRANKEN & PARTNERS | BEAUTY NON STOP | De Bruyne Katrien | E. GRENIER

Camille Warzee ETS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Camille Warzee ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03924285888. Het bedrijf Camille Warzee ETS bevindt zich op het adres: Chaussée d'Andenne 11; 5363; Hamois (Emptinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Sanitary units & cabins; Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Camille Warzee ETS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Camille Warzee ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Camille Warzee ETS, openstaande posities, locatie van Camille Warzee ETS op de kaart.

Camille Warzee ETS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Camille Warzee ETS, company assigned to the tax number BE03924285888. The company Camille Warzee ETS is located at the address: Chaussée d'Andenne 11; 5363; Hamois (Emptinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Sanitary units & cabins; Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Camille Warzee ETS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Camille Warzee ETS is not available. You also can look at reviews of Camille Warzee ETS, open positions, location of Camille Warzee ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Camille Warzee ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Camille Warzee ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Camille Warzee ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Camille Warzee ETS, employees, financial statistics.