Buntinx

Contactgegevens Buntinx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buntinx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buntinx

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vennenstraat 48; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 52 58 (+32-011 81 52 58) 011 81 52 58 (+32-011 81 52 58)

Fax (fax): 011 81 52 58 (+32-011 81 52 58) 011 81 52 58 (+32-011 81 52 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buntinx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buntinx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buntinx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buntinx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buntinx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buntinx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buntinx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buntinx
Products information Buntinx

BTW identificatienummer (tax): BE06328094482
Ondernemingsnummer: 5009460449
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors - Groundwork; Agricultural contractors

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buntinx
(Get full report from official database of BE for Buntinx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buntinx
Addition kinds of activities for Buntinx

769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
70320300. Sportkampen | Sporting camps
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij Buntinx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buntinx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buntinx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buntinx. Looking for open vacancies in other companies

 • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Dakwerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

 • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Studentenjob

  Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

 • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Buntinx in sociale netwerken
Look for responds of Buntinx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buntinx. Laat een reactie achter voor Buntinx. Buntinx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buntinx. Leave a respond for Buntinx. Buntinx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buntinx op de google maps. Adres en contacten Buntinx
Location of Buntinx on the google maps. Address and contacts of Buntinx

Andere gerelateerde bedrijven als come Buntinx Buntinx: Super Jardin | LICHTSTUDIO ZWIJNDRECHT | Peeraer BVBA | PHARMACIE MILLETTI | MICHEL DE PLECKER

Other related companies as Buntinx: Super Jardin | LICHTSTUDIO ZWIJNDRECHT | Peeraer BVBA | PHARMACIE MILLETTI | MICHEL DE PLECKER

Buntinx is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buntinx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06328094482. Het bedrijf Buntinx bevindt zich op het adres: Vennenstraat 48; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Agricultural contractors.
De hoofdactiviteit van Buntinx is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buntinx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buntinx, openstaande posities, locatie van Buntinx op de kaart.

Buntinx is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buntinx, company assigned to the tax number BE06328094482. The company Buntinx is located at the address: Vennenstraat 48; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork; Agricultural contractors.
The main activity of Buntinx is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buntinx is not available. You also can look at reviews of Buntinx, open positions, location of Buntinx on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buntinx, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buntinx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buntinx, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buntinx, employees, financial statistics.