Bruno

Contactgegevens Bruno: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruno: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruno

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand-Route 22; 7604; Péruwelz (Braffe), België

Telefoon (phone): 069 77 41 46 (+32-069 77 41 46) 069 77 41 46 (+32-069 77 41 46)

Fax (fax): 069 77 58 49 (+32-069 77 58 49) 069 77 58 49 (+32-069 77 58 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruno: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruno"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruno"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruno, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruno. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruno, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruno. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruno
Products information Bruno

BTW identificatienummer (tax): BE05090484619
Ondernemingsnummer: 8401489257
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Bruno zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruno
(Get full report from official database of BE for Bruno)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruno
Addition kinds of activities for Bruno

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
58120314. Snack bar | Snack bar

Werken bij Bruno: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruno: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruno. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruno. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenhulp (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

 • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

 • Machinist (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

 • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

 • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

 • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

 • flexijob (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: LA BOUFFEE

  Type: Flexijob

  enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Bruno in sociale netwerken
Look for responds of Bruno in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruno. Laat een reactie achter voor Bruno. Bruno bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruno. Leave a respond for Bruno. Bruno on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruno op de google maps. Adres en contacten Bruno
Location of Bruno on the google maps. Address and contacts of Bruno

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruno Bruno: Lindekens Frères | Verberght A | ERIK DE WISPELAERE | Snoeck & Fils SPRL | Remes P

Other related companies as Bruno: Lindekens Frères | Verberght A | ERIK DE WISPELAERE | Snoeck & Fils SPRL | Remes P

Bruno is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruno, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05090484619. Het bedrijf Bruno bevindt zich op het adres: Grand-Route 22; 7604; Péruwelz (Braffe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 576,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Bruno zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruno is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruno is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruno, openstaande posities, locatie van Bruno op de kaart.

Bruno is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruno, company assigned to the tax number BE05090484619. The company Bruno is located at the address: Grand-Route 22; 7604; Péruwelz (Braffe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 576,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Bruno were not found.
The main activity of Bruno is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruno is not available. You also can look at reviews of Bruno, open positions, location of Bruno on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruno, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruno, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruno, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruno, employees, financial statistics.