Broodcooren J

Particuliere bedrijvencommunicatie • Broodcooren J
Private companiesCommunications • Broodcooren J

Contactgegevens Broodcooren J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Broodcooren J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Broodcooren J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'en Bas 62; 7864; Lessines (Deux-Acren), België

Telefoon (phone): 068 33 34 36 (+32-068 33 34 36) 068 33 34 36 (+32-068 33 34 36)

Fax (fax): +32 (55) 141-39-38 +32 (55) 141-39-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Broodcooren J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Broodcooren J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Broodcooren J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Broodcooren J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Broodcooren J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Broodcooren J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Broodcooren J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Broodcooren J
Products information Broodcooren J

BTW identificatienummer (tax): BE09971984863
Ondernemingsnummer: 7487701416
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Broodcooren J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Broodcooren J
(Get full report from official database of BE for Broodcooren J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Broodcooren J
Addition kinds of activities for Broodcooren J

369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
35520213. Slashing machines, textiel | Slashing machines, textile
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric
37210102. helikopters | Helicopters
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij Broodcooren J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Broodcooren J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Broodcooren J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Broodcooren J. Looking for open vacancies in other companies

 • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

 • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

 • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

 • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° [email protected] attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Elektricien (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: ESS

  Type: Vaste Job

  Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

 • Electricien (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

  Type: Vaste Job

  UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

 • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SVK NV

  Type: Vaste Job

  verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

 • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

 • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Broodcooren J in sociale netwerken
Look for responds of Broodcooren J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Broodcooren J. Laat een reactie achter voor Broodcooren J. Broodcooren J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Broodcooren J. Leave a respond for Broodcooren J. Broodcooren J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Broodcooren J op de google maps. Adres en contacten Broodcooren J
Location of Broodcooren J on the google maps. Address and contacts of Broodcooren J

Andere gerelateerde bedrijven als come Broodcooren J Broodcooren J: Laporte C | Van Houte R | Hamoir L | CAMOR | PAUWELS EN ZONEN

Other related companies as Broodcooren J: Laporte C | Van Houte R | Hamoir L | CAMOR | PAUWELS EN ZONEN

Broodcooren J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Broodcooren J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971984863. Het bedrijf Broodcooren J bevindt zich op het adres: Rue d'en Bas 62; 7864; Lessines (Deux-Acren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Broodcooren J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Broodcooren J is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Broodcooren J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Broodcooren J, openstaande posities, locatie van Broodcooren J op de kaart.

Broodcooren J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Broodcooren J, company assigned to the tax number BE09971984863. The company Broodcooren J is located at the address: Rue d'en Bas 62; 7864; Lessines (Deux-Acren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Broodcooren J were not found.
The main activity of Broodcooren J is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Broodcooren J is not available. You also can look at reviews of Broodcooren J, open positions, location of Broodcooren J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Broodcooren J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Broodcooren J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Broodcooren J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Broodcooren J, employees, financial statistics.