BOUTIAU MARIE-CHRISTINE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BOUTIAU MARIE-CHRISTINE
Private companiesPaper and Allied Products • BOUTIAU MARIE-CHRISTINE

Contactgegevens BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIAU MARIE-CHRISTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Condé 157; 7900; Leuze-en-Hainaut, België

Telefoon (phone): 069 66 23 83; 0477 64 08 55 (+32-069 66 23 83; 0477 64 08 55) 069 66 23 83; 0477 64 08 55 (+32-069 66 23 83; 0477 64 08 55)

Fax (fax): +32 (65) 410-50-88 +32 (65) 410-50-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIAU MARIE-CHRISTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIAU MARIE-CHRISTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIAU MARIE-CHRISTINE
Products information BOUTIAU MARIE-CHRISTINE

BTW identificatienummer (tax): BE01120300292
Ondernemingsnummer: 8123809814
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BOUTIAU MARIE-CHRISTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIAU MARIE-CHRISTINE
(Get full report from official database of BE for BOUTIAU MARIE-CHRISTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIAU MARIE-CHRISTINE
Addition kinds of activities for BOUTIAU MARIE-CHRISTINE

5921. Drankwinkels | Liquor stores
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
22959907. Wassen van doek | Waxing of cloth
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

 • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

 • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

 • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

 • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Sales Manager (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GARAGE DECANCQ

  Type: Vaste Job

  Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van BOUTIAU MARIE-CHRISTINE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. Laat een reactie achter voor BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. BOUTIAU MARIE-CHRISTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. Leave a respond for BOUTIAU MARIE-CHRISTINE. BOUTIAU MARIE-CHRISTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIAU MARIE-CHRISTINE op de google maps. Adres en contacten BOUTIAU MARIE-CHRISTINE
Location of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE on the google maps. Address and contacts of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIAU MARIE-CHRISTINE BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: BACOB | Vandekerckhove O | Hernalsteen CV | MARC DEKIEN | DANIEL VERMEIREN

Other related companies as BOUTIAU MARIE-CHRISTINE: BACOB | Vandekerckhove O | Hernalsteen CV | MARC DEKIEN | DANIEL VERMEIREN

BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01120300292. Het bedrijf BOUTIAU MARIE-CHRISTINE bevindt zich op het adres: Rue de Condé 157; 7900; Leuze-en-Hainaut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in BOUTIAU MARIE-CHRISTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, openstaande posities, locatie van BOUTIAU MARIE-CHRISTINE op de kaart.

BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, company assigned to the tax number BE01120300292. The company BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is located at the address: Rue de Condé 157; 7900; Leuze-en-Hainaut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in BOUTIAU MARIE-CHRISTINE were not found.
The main activity of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE is not available. You also can look at reviews of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, open positions, location of BOUTIAU MARIE-CHRISTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIAU MARIE-CHRISTINE, employees, financial statistics.