BOTTON - FALLAY

Contactgegevens BOTTON - FALLAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOTTON - FALLAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOTTON - FALLAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Forbot 31; 5520; Onhaye, België

Telefoon (phone): 082 64 48 10 (+32-082 64 48 10) 082 64 48 10 (+32-082 64 48 10)

Fax (fax): +32 (71) 210-11-55 +32 (71) 210-11-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOTTON - FALLAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOTTON - FALLAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOTTON - FALLAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOTTON - FALLAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOTTON - FALLAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOTTON - FALLAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOTTON - FALLAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOTTON - FALLAY
Products information BOTTON - FALLAY

BTW identificatienummer (tax): BE06442626953
Ondernemingsnummer: 3850677490
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOTTON - FALLAY
(Get full report from official database of BE for BOTTON - FALLAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOTTON - FALLAY
Addition kinds of activities for BOTTON - FALLAY

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
51490103. Oleomargarine | Oleomargarine
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij BOTTON - FALLAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOTTON - FALLAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOTTON - FALLAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOTTON - FALLAY. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

 • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Onderhoudstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

 • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

 • Technisch klusjesman (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Leercontract

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van BOTTON - FALLAY in sociale netwerken
Look for responds of BOTTON - FALLAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOTTON - FALLAY. Laat een reactie achter voor BOTTON - FALLAY. BOTTON - FALLAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOTTON - FALLAY. Leave a respond for BOTTON - FALLAY. BOTTON - FALLAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOTTON - FALLAY op de google maps. Adres en contacten BOTTON - FALLAY
Location of BOTTON - FALLAY on the google maps. Address and contacts of BOTTON - FALLAY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOTTON - FALLAY BOTTON - FALLAY: Borremans H | JACQUES GILSON | MILDRED WINTEN | Cornelis J | SIMON, THOMAS

Other related companies as BOTTON - FALLAY: Borremans H | JACQUES GILSON | MILDRED WINTEN | Cornelis J | SIMON, THOMAS

BOTTON - FALLAY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOTTON - FALLAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06442626953. Het bedrijf BOTTON - FALLAY bevindt zich op het adres: Rue du Forbot 31; 5520; Onhaye. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van BOTTON - FALLAY is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOTTON - FALLAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOTTON - FALLAY, openstaande posities, locatie van BOTTON - FALLAY op de kaart.

BOTTON - FALLAY is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOTTON - FALLAY, company assigned to the tax number BE06442626953. The company BOTTON - FALLAY is located at the address: Rue du Forbot 31; 5520; Onhaye. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of BOTTON - FALLAY is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOTTON - FALLAY is not available. You also can look at reviews of BOTTON - FALLAY, open positions, location of BOTTON - FALLAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOTTON - FALLAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOTTON - FALLAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOTTON - FALLAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOTTON - FALLAY, employees, financial statistics.