Bollette Michel

Contactgegevens Bollette Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bollette Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bollette Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alphonse Collette 24; 4910; Theux (Polleur), België

Telefoon (phone): 087 22 45 85; 0495 52 13 89 (+32-087 22 45 85; 0495 52 13 89) 087 22 45 85; 0495 52 13 89 (+32-087 22 45 85; 0495 52 13 89)

Fax (fax): +32 (10) 359-29-90 +32 (10) 359-29-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bollette Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bollette Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bollette Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bollette Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bollette Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bollette Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bollette Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bollette Michel
Products information Bollette Michel

BTW identificatienummer (tax): BE09773956298
Ondernemingsnummer: 8088378906
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Bollette Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bollette Michel
(Get full report from official database of BE for Bollette Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bollette Michel
Addition kinds of activities for Bollette Michel

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
244903. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals
50470310. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij Bollette Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bollette Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bollette Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bollette Michel. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

 • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

 • Project Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • Jobstudent (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

 • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

 • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

 • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Bollette Michel in sociale netwerken
Look for responds of Bollette Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bollette Michel. Laat een reactie achter voor Bollette Michel. Bollette Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bollette Michel. Leave a respond for Bollette Michel. Bollette Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bollette Michel op de google maps. Adres en contacten Bollette Michel
Location of Bollette Michel on the google maps. Address and contacts of Bollette Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Bollette Michel Bollette Michel: Centre de Planning et de Consultations Familiales et Conjugales de Braine-l'Alleud | STUDIO DESIGN | Langhendries J-M | AQUA-CLEANER EQUIPMENT | M. SAELENS

Other related companies as Bollette Michel: Centre de Planning et de Consultations Familiales et Conjugales de Braine-l'Alleud | STUDIO DESIGN | Langhendries J-M | AQUA-CLEANER EQUIPMENT | M. SAELENS

Bollette Michel is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bollette Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773956298. Het bedrijf Bollette Michel bevindt zich op het adres: Rue Alphonse Collette 24; 4910; Theux (Polleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Bollette Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bollette Michel is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bollette Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bollette Michel, openstaande posities, locatie van Bollette Michel op de kaart.

Bollette Michel is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bollette Michel, company assigned to the tax number BE09773956298. The company Bollette Michel is located at the address: Rue Alphonse Collette 24; 4910; Theux (Polleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Bollette Michel were not found.
The main activity of Bollette Michel is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bollette Michel is not available. You also can look at reviews of Bollette Michel, open positions, location of Bollette Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bollette Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bollette Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bollette Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bollette Michel, employees, financial statistics.