Bob'Service

Contactgegevens Bob'Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bob'Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bob'Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 748; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 66 66; 02 354 71 76 (+32-02 354 66 66; 02 354 71 76) 02 354 66 66; 02 354 71 76 (+32-02 354 66 66; 02 354 71 76)

Fax (fax): 02 354 98 18 (+32-02 354 98 18) 02 354 98 18 (+32-02 354 98 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bob'Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bob'Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bob'Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bob'Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bob'Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bob'Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bob'Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bob'Service
Products information Bob'Service

BTW identificatienummer (tax): BE05884796142
Ondernemingsnummer: 3408203125
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Contractors - Groundwork; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing; Septic tanks; Water purification; Cleaning - Industrial

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bob'Service
(Get full report from official database of BE for Bob'Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bob'Service
Addition kinds of activities for Bob'Service

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials
87480101. Testontwikkeling en evaluatiedienst | Test development and evaluation service

Werken bij Bob'Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bob'Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bob'Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bob'Service. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

 • Inpakker/inpakster (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

 • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

 • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

  Type: Studentenjob

  Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

 • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

 • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Automecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

 • Therapeut (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van Bob'Service in sociale netwerken
Look for responds of Bob'Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bob'Service. Laat een reactie achter voor Bob'Service. Bob'Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bob'Service. Leave a respond for Bob'Service. Bob'Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bob'Service op de google maps. Adres en contacten Bob'Service
Location of Bob'Service on the google maps. Address and contacts of Bob'Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Bob'Service Bob'Service: DE POELIER | Custodiam SA | Expeditiebedrijf Wim Bosman NV | GASTON WEYMIENS | NB Systems

Other related companies as Bob'Service: DE POELIER | Custodiam SA | Expeditiebedrijf Wim Bosman NV | GASTON WEYMIENS | NB Systems

Bob'Service is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bob'Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05884796142. Het bedrijf Bob'Service bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 748; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing; Septic tanks; Water purification; Cleaning - Industrial.
De hoofdactiviteit van Bob'Service is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bob'Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bob'Service, openstaande posities, locatie van Bob'Service op de kaart.

Bob'Service is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bob'Service, company assigned to the tax number BE05884796142. The company Bob'Service is located at the address: Chaussée de Bruxelles 748; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing; Septic tanks; Water purification; Cleaning - Industrial.
The main activity of Bob'Service is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bob'Service is not available. You also can look at reviews of Bob'Service, open positions, location of Bob'Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bob'Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bob'Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bob'Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bob'Service, employees, financial statistics.