BEVERSE RUIMDIENST

Contactgegevens BEVERSE RUIMDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEVERSE RUIMDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEVERSE RUIMDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsplein 5 Box 93; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 755 42 65 (+32-03 755 42 65) 03 755 42 65 (+32-03 755 42 65)

Fax (fax): 03 766 17 65 (+32-03 766 17 65) 03 766 17 65 (+32-03 766 17 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEVERSE RUIMDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEVERSE RUIMDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEVERSE RUIMDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEVERSE RUIMDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEVERSE RUIMDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEVERSE RUIMDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEVERSE RUIMDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEVERSE RUIMDIENST
Products information BEVERSE RUIMDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BEVERSE RUIMDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEVERSE RUIMDIENST
(Get full report from official database of BE for BEVERSE RUIMDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEVERSE RUIMDIENST
Addition kinds of activities for BEVERSE RUIMDIENST

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
35410203. Krukas regrinding machines | Crankshaft regrinding machines
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij BEVERSE RUIMDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEVERSE RUIMDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEVERSE RUIMDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEVERSE RUIMDIENST. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

 • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

 • Business controller (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

  Type: Studentenjob

  Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

 • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ALLRENBO

  Type: Vaste Job

  Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

 • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van BEVERSE RUIMDIENST in sociale netwerken
Look for responds of BEVERSE RUIMDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEVERSE RUIMDIENST. Laat een reactie achter voor BEVERSE RUIMDIENST. BEVERSE RUIMDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEVERSE RUIMDIENST. Leave a respond for BEVERSE RUIMDIENST. BEVERSE RUIMDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEVERSE RUIMDIENST op de google maps. Adres en contacten BEVERSE RUIMDIENST
Location of BEVERSE RUIMDIENST on the google maps. Address and contacts of BEVERSE RUIMDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come BEVERSE RUIMDIENST BEVERSE RUIMDIENST: D'Angelo G | ABIROL | SASKIA BOLLU | Laeremans Gebr BVBA | LILIANE LAMMENS

Other related companies as BEVERSE RUIMDIENST: D'Angelo G | ABIROL | SASKIA BOLLU | Laeremans Gebr BVBA | LILIANE LAMMENS

BEVERSE RUIMDIENST is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEVERSE RUIMDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf BEVERSE RUIMDIENST bevindt zich op het adres: Stationsplein 5 Box 93; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in BEVERSE RUIMDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEVERSE RUIMDIENST is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEVERSE RUIMDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEVERSE RUIMDIENST, openstaande posities, locatie van BEVERSE RUIMDIENST op de kaart.

BEVERSE RUIMDIENST is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEVERSE RUIMDIENST, company assigned to the tax number BE07165252685. The company BEVERSE RUIMDIENST is located at the address: Stationsplein 5 Box 93; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in BEVERSE RUIMDIENST were not found.
The main activity of BEVERSE RUIMDIENST is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEVERSE RUIMDIENST is not available. You also can look at reviews of BEVERSE RUIMDIENST, open positions, location of BEVERSE RUIMDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEVERSE RUIMDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEVERSE RUIMDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEVERSE RUIMDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEVERSE RUIMDIENST, employees, financial statistics.