BENGLER C

Contactgegevens BENGLER C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENGLER C: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENGLER C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue A. Binet 13; 4140; Sprimont (Rouvreux), België

Telefoon (phone): 04 382 23 10; 0496 31 49 05 (+32-04 382 23 10; 0496 31 49 05) 04 382 23 10; 0496 31 49 05 (+32-04 382 23 10; 0496 31 49 05)

Fax (fax): +32 (12) 427-62-93 +32 (12) 427-62-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENGLER C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENGLER C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENGLER C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENGLER C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENGLER C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENGLER C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENGLER C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENGLER C
Products information BENGLER C

BTW identificatienummer (tax): BE07202331542
Ondernemingsnummer: 1408966064
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENGLER C
(Get full report from official database of BE for BENGLER C)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENGLER C
Addition kinds of activities for BENGLER C

172102. Commercieel schilderij | Commercial painting
505100. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
48320101. Grote band | Big band
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij BENGLER C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENGLER C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENGLER C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENGLER C. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

 • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FACQ

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Vaste Job

  Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

 • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: FARINA TINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van BENGLER C in sociale netwerken
Look for responds of BENGLER C in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENGLER C. Laat een reactie achter voor BENGLER C. BENGLER C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENGLER C. Leave a respond for BENGLER C. BENGLER C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENGLER C op de google maps. Adres en contacten BENGLER C
Location of BENGLER C on the google maps. Address and contacts of BENGLER C

Andere gerelateerde bedrijven als come BENGLER C BENGLER C: IP STRATةGIES | M.J. PORT'OUVERTE | P. VAN EECKHAUT | HENRI HEUKEMES | LARDOT

Other related companies as BENGLER C: IP STRATةGIES | M.J. PORT'OUVERTE | P. VAN EECKHAUT | HENRI HEUKEMES | LARDOT

BENGLER C is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENGLER C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202331542. Het bedrijf BENGLER C bevindt zich op het adres: Rue A. Binet 13; 4140; Sprimont (Rouvreux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 511,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van BENGLER C is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENGLER C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENGLER C, openstaande posities, locatie van BENGLER C op de kaart.

BENGLER C is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENGLER C, company assigned to the tax number BE07202331542. The company BENGLER C is located at the address: Rue A. Binet 13; 4140; Sprimont (Rouvreux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 511,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of BENGLER C is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BENGLER C is not available. You also can look at reviews of BENGLER C, open positions, location of BENGLER C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENGLER C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENGLER C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENGLER C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENGLER C, employees, financial statistics.