B.T. Vidanges

Contactgegevens B.T. Vidanges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.T. Vidanges: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.T. Vidanges

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tige de la Soile 1; 5310; Eghezée (Waret-la-Chaussée), België

Telefoon (phone): 0475 40 00 70 (+32-0475 40 00 70) 0475 40 00 70 (+32-0475 40 00 70)

Fax (fax): +32 (71) 926-43-57 +32 (71) 926-43-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.T. Vidanges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.T. Vidanges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.T. Vidanges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.T. Vidanges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.T. Vidanges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.T. Vidanges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.T. Vidanges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.T. Vidanges
Products information B.T. Vidanges

BTW identificatienummer (tax): BE05669464111
Ondernemingsnummer: 5284667968
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.T. Vidanges
(Get full report from official database of BE for B.T. Vidanges)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.T. Vidanges
Addition kinds of activities for B.T. Vidanges

24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
26760301. Luiers, papier (wegwerp): gemaakt van gekocht papier | Diapers, paper (disposable): made from purchased paper
38290204. Ceilometers | Ceilometers
52310301. Behang | Wallpaper
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij B.T. Vidanges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.T. Vidanges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.T. Vidanges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.T. Vidanges. Looking for open vacancies in other companies

 • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

 • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

 • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

 • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

 • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

 • Verkoopsmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bedient de klanten op een vlotte, aangename manier. Je werkt hygiënisch en snel.

 • chauffeur CE (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

 • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

 • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van B.T. Vidanges in sociale netwerken
Look for responds of B.T. Vidanges in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.T. Vidanges. Laat een reactie achter voor B.T. Vidanges. B.T. Vidanges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.T. Vidanges. Leave a respond for B.T. Vidanges. B.T. Vidanges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.T. Vidanges op de google maps. Adres en contacten B.T. Vidanges
Location of B.T. Vidanges on the google maps. Address and contacts of B.T. Vidanges

Andere gerelateerde bedrijven als come B.T. Vidanges B.T. Vidanges: GUIDO KLERCKX | BANCONTACT-MISTER CASH | KANTOOR DE CLERCQ | ASTILBE | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as B.T. Vidanges: GUIDO KLERCKX | BANCONTACT-MISTER CASH | KANTOOR DE CLERCQ | ASTILBE | VRIJE BASISSCHOOL

B.T. Vidanges is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.T. Vidanges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05669464111. Het bedrijf B.T. Vidanges bevindt zich op het adres: Tige de la Soile 1; 5310; Eghezée (Waret-la-Chaussée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van B.T. Vidanges is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.T. Vidanges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.T. Vidanges, openstaande posities, locatie van B.T. Vidanges op de kaart.

B.T. Vidanges is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.T. Vidanges, company assigned to the tax number BE05669464111. The company B.T. Vidanges is located at the address: Tige de la Soile 1; 5310; Eghezée (Waret-la-Chaussée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of B.T. Vidanges is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.T. Vidanges is not available. You also can look at reviews of B.T. Vidanges, open positions, location of B.T. Vidanges on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.T. Vidanges, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.T. Vidanges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.T. Vidanges, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.T. Vidanges, employees, financial statistics.