KANTOOR DE CLERCQ

Contactgegevens KANTOOR DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOOR DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOOR DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMERIKALEI 86; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32480111 32480111

Fax (fax): +32 (63) 673-59-11 +32 (63) 673-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOOR DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOOR DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOOR DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOOR DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOOR DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOOR DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOOR DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOOR DE CLERCQ
Products information KANTOOR DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE01745697021
Ondernemingsnummer: 3156066894
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in KANTOOR DE CLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOOR DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for KANTOOR DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOOR DE CLERCQ
Addition kinds of activities for KANTOOR DE CLERCQ

14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
25220000. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
35310613. Subgraden (bouwmachines) | Subgraders (construction equipment)
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij KANTOOR DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOOR DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOOR DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOOR DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van KANTOOR DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of KANTOOR DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOOR DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor KANTOOR DE CLERCQ. KANTOOR DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOOR DE CLERCQ. Leave a respond for KANTOOR DE CLERCQ. KANTOOR DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOOR DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten KANTOOR DE CLERCQ
Location of KANTOOR DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of KANTOOR DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOOR DE CLERCQ KANTOOR DE CLERCQ: Francis Crombez Developpement SA | E.L.V | ECOLE MATERNELLE LIBRE | WIM DEJOSSE | TROVATO M

Other related companies as KANTOOR DE CLERCQ: Francis Crombez Developpement SA | E.L.V | ECOLE MATERNELLE LIBRE | WIM DEJOSSE | TROVATO M

KANTOOR DE CLERCQ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOOR DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01745697021. Het bedrijf KANTOOR DE CLERCQ bevindt zich op het adres: AMERIKALEI 86; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen. Producten gemaakt in KANTOOR DE CLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOOR DE CLERCQ is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOOR DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOOR DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van KANTOOR DE CLERCQ op de kaart.

KANTOOR DE CLERCQ is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANTOOR DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE01745697021. The company KANTOOR DE CLERCQ is located at the address: AMERIKALEI 86; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen. Products created in KANTOOR DE CLERCQ were not found.
The main activity of KANTOOR DE CLERCQ is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOOR DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of KANTOOR DE CLERCQ, open positions, location of KANTOOR DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOOR DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOOR DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOOR DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOOR DE CLERCQ, employees, financial statistics.