André Herman

Contactgegevens André Herman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data André Herman: address, phone, fax, email, website, opening hours

André Herman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Logne 2; 4190; Ferrières (Vieuxville), België

Telefoon (phone): 086 21 25 76 (+32-086 21 25 76) 086 21 25 76 (+32-086 21 25 76)

Fax (fax): 086 21 25 76 (+32-086 21 25 76) 086 21 25 76 (+32-086 21 25 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) André Herman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "André Herman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "André Herman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van André Herman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen André Herman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of André Herman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees André Herman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti André Herman
Products information André Herman

BTW identificatienummer (tax): BE05623321533
Ondernemingsnummer: 5686767578
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in André Herman zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor André Herman
(Get full report from official database of BE for André Herman)

Aanvulling soorten activiteiten voor André Herman
Addition kinds of activities for André Herman

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
336402. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
37319906. Onderwaterboten, bemande of onbemande | Submersible marine robots, manned or unmanned
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental

Werken bij André Herman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in André Herman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor André Herman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for André Herman. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

 • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • CNC Aluminium (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

 • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

 • sanitair installateur (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

  Type: Zelfstandige activiteit

  niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van André Herman in sociale netwerken
Look for responds of André Herman in social networks

Lees alle opmerkingen voor André Herman. Laat een reactie achter voor André Herman. André Herman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for André Herman. Leave a respond for André Herman. André Herman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie André Herman op de google maps. Adres en contacten André Herman
Location of André Herman on the google maps. Address and contacts of André Herman

Andere gerelateerde bedrijven als come André Herman André Herman: DEXIA | De Doncker G | M & M Snelbruinstudio's | HELP MOVE | CARREFOUR - MAXITEC

Other related companies as André Herman: DEXIA | De Doncker G | M & M Snelbruinstudio's | HELP MOVE | CARREFOUR - MAXITEC

André Herman is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is André Herman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05623321533. Het bedrijf André Herman bevindt zich op het adres: Route de Logne 2; 4190; Ferrières (Vieuxville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in André Herman zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van André Herman is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van André Herman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van André Herman, openstaande posities, locatie van André Herman op de kaart.

André Herman is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is André Herman, company assigned to the tax number BE05623321533. The company André Herman is located at the address: Route de Logne 2; 4190; Ferrières (Vieuxville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in André Herman were not found.
The main activity of André Herman is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of André Herman is not available. You also can look at reviews of André Herman, open positions, location of André Herman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over André Herman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf André Herman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about André Herman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company André Herman, employees, financial statistics.