HELP MOVE

Contactgegevens HELP MOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELP MOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELP MOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD M. HERBETTE 70; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25210406 (+32-25210406) 25210406 (+32-25210406)

Fax (fax): +32 (59) 208-70-31 +32 (59) 208-70-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELP MOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELP MOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELP MOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELP MOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELP MOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELP MOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELP MOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELP MOVE
Products information HELP MOVE

BTW identificatienummer (tax): BE03517517089
Ondernemingsnummer: 7805206298
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Déménagements Domestiques.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELP MOVE
(Get full report from official database of BE for HELP MOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELP MOVE
Addition kinds of activities for HELP MOVE

242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
249304. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij HELP MOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELP MOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELP MOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELP MOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van HELP MOVE in sociale netwerken
Look for responds of HELP MOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELP MOVE. Laat een reactie achter voor HELP MOVE. HELP MOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELP MOVE. Leave a respond for HELP MOVE. HELP MOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELP MOVE op de google maps. Adres en contacten HELP MOVE
Location of HELP MOVE on the google maps. Address and contacts of HELP MOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come HELP MOVE HELP MOVE: GARAGE EN AUTOHANDEL PHLIPS EN ZONEN BVBA | DE MUNCK | LUCILE BAUMERDER | Rodel B.V.B.A. | Equipo SPRL-BVBA

Other related companies as HELP MOVE: GARAGE EN AUTOHANDEL PHLIPS EN ZONEN BVBA | DE MUNCK | LUCILE BAUMERDER | Rodel B.V.B.A. | Equipo SPRL-BVBA

HELP MOVE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELP MOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03517517089. Het bedrijf HELP MOVE bevindt zich op het adres: BOULEVARD M. HERBETTE 70; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques..
De hoofdactiviteit van HELP MOVE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELP MOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELP MOVE, openstaande posities, locatie van HELP MOVE op de kaart.

HELP MOVE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELP MOVE, company assigned to the tax number BE03517517089. The company HELP MOVE is located at the address: BOULEVARD M. HERBETTE 70; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements Domestiques..
The main activity of HELP MOVE is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HELP MOVE is not available. You also can look at reviews of HELP MOVE, open positions, location of HELP MOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELP MOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELP MOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELP MOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELP MOVE, employees, financial statistics.