Agri Service

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Agri Service
Private companiesMotion Pictures • Agri Service

Contactgegevens Agri Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agri Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agri Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Liège 121; 4850; Plombières (Montzen), België

Telefoon (phone): 087 65 83 73 (+32-087 65 83 73) 087 65 83 73 (+32-087 65 83 73)

Fax (fax): +32 (2) 496-34-74 +32 (2) 496-34-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agri Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agri Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agri Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agri Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agri Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agri Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agri Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agri Service
Products information Agri Service

BTW identificatienummer (tax): BE03420562744
Ondernemingsnummer: 6239379882
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agri Service
(Get full report from official database of BE for Agri Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agri Service
Addition kinds of activities for Agri Service

2812. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
23999912. Banddeksels | Tire covers
26310409. Melk karton karton | Milk carton board
51129903. Carbon papier | Carbon paper

Werken bij Agri Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agri Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agri Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agri Service. Looking for open vacancies in other companies

 • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

 • Productiearbeider (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

 • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

 • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

 • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

 • Poetshulp Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: OLSTE BV

  Type: Vaste Job

  Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Agri Service in sociale netwerken
Look for responds of Agri Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agri Service. Laat een reactie achter voor Agri Service. Agri Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agri Service. Leave a respond for Agri Service. Agri Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agri Service op de google maps. Adres en contacten Agri Service
Location of Agri Service on the google maps. Address and contacts of Agri Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Agri Service Agri Service: V.C. ICE-TEAM | ARIF D?PANNAGE | LAUWENS ENGINEERING | METROCALOR - HUMBLET FR & L | PUT MOTORHOMES

Other related companies as Agri Service: V.C. ICE-TEAM | ARIF D?PANNAGE | LAUWENS ENGINEERING | METROCALOR - HUMBLET FR & L | PUT MOTORHOMES

Agri Service is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agri Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03420562744. Het bedrijf Agri Service bevindt zich op het adres: Chaussée de Liège 121; 4850; Plombières (Montzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Agri Service is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agri Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agri Service, openstaande posities, locatie van Agri Service op de kaart.

Agri Service is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agri Service, company assigned to the tax number BE03420562744. The company Agri Service is located at the address: Chaussée de Liège 121; 4850; Plombières (Montzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Agri Service is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agri Service is not available. You also can look at reviews of Agri Service, open positions, location of Agri Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agri Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agri Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agri Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agri Service, employees, financial statistics.