A. VAN STEEN HENRI

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • A. VAN STEEN HENRI
Private companiesOil and Gas Extraction • A. VAN STEEN HENRI

Contactgegevens A. VAN STEEN HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VAN STEEN HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VAN STEEN HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle), België

Telefoon (phone): 03 234 97 39; 03 384 16 47; 03 645 01 33; 015 21 19 22; 0495 65 78 67 (+32-03 234 97 39; 03 384 16 47; 03 645 01 33; 015 21 19 22; 0495 65 78 67) 03 234 97 39; 03 384 16 47; 03 645 01 33; 015 21 19 22; 0495 65 78 67 (+32-03 234 97 39; 03 384 16 47; 03 645 01 33; 015 21 19 22; 0495 65 78 67)

Fax (fax): 03 384 16 47 (+32-03 384 16 47) 03 384 16 47 (+32-03 384 16 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VAN STEEN HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VAN STEEN HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VAN STEEN HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VAN STEEN HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VAN STEEN HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VAN STEEN HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VAN STEEN HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VAN STEEN HENRI
Products information A. VAN STEEN HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VAN STEEN HENRI
(Get full report from official database of BE for A. VAN STEEN HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VAN STEEN HENRI
Addition kinds of activities for A. VAN STEEN HENRI

23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments

Werken bij A. VAN STEEN HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VAN STEEN HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VAN STEEN HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VAN STEEN HENRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

Zoek naar antwoorden van A. VAN STEEN HENRI in sociale netwerken
Look for responds of A. VAN STEEN HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VAN STEEN HENRI. Laat een reactie achter voor A. VAN STEEN HENRI. A. VAN STEEN HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VAN STEEN HENRI. Leave a respond for A. VAN STEEN HENRI. A. VAN STEEN HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VAN STEEN HENRI op de google maps. Adres en contacten A. VAN STEEN HENRI
Location of A. VAN STEEN HENRI on the google maps. Address and contacts of A. VAN STEEN HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VAN STEEN HENRI A. VAN STEEN HENRI: Phoenix Trading Company | TOP NET | Isowill | FINANCI?RE V.M.S. | Baldeb

Other related companies as A. VAN STEEN HENRI: Phoenix Trading Company | TOP NET | Isowill | FINANCI?RE V.M.S. | Baldeb

A. VAN STEEN HENRI is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VAN STEEN HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf A. VAN STEEN HENRI bevindt zich op het adres: Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van A. VAN STEEN HENRI is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VAN STEEN HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VAN STEEN HENRI, openstaande posities, locatie van A. VAN STEEN HENRI op de kaart.

A. VAN STEEN HENRI is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VAN STEEN HENRI, company assigned to the tax number BE09656951904. The company A. VAN STEEN HENRI is located at the address: Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Sewing.
The main activity of A. VAN STEEN HENRI is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VAN STEEN HENRI is not available. You also can look at reviews of A. VAN STEEN HENRI, open positions, location of A. VAN STEEN HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VAN STEEN HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VAN STEEN HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VAN STEEN HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VAN STEEN HENRI, employees, financial statistics.