INTYRE NV

Contactgegevens INTYRE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTYRE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTYRE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstr 21a 9220 Hamme, België

Telefoon (phone): 32.52 48 11 36 32.52 48 11 36

Fax (fax): 32.52 48 11 35 32.52 48 11 35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTYRE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTYRE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTYRE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTYRE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTYRE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTYRE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTYRE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTYRE NV
Products information INTYRE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01447143554
Ondernemingsnummer: 3025604248
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Tyres and accessories

Product categorie (product category): Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTYRE NV
(Get full report from official database of BE for INTYRE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTYRE NV
Addition kinds of activities for INTYRE NV

355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij INTYRE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTYRE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTYRE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTYRE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van INTYRE NV in sociale netwerken
Look for responds of INTYRE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTYRE NV. Laat een reactie achter voor INTYRE NV. INTYRE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTYRE NV. Leave a respond for INTYRE NV. INTYRE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTYRE NV op de google maps. Adres en contacten INTYRE NV
Location of INTYRE NV on the google maps. Address and contacts of INTYRE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTYRE NV INTYRE NV: POVERELLO | A.M.T.F. | MEUBELEN DE KAST | BART COOLS | VAILLANT

Other related companies as INTYRE NV: POVERELLO | A.M.T.F. | MEUBELEN DE KAST | BART COOLS | VAILLANT

INTYRE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTYRE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01447143554. Het bedrijf INTYRE NV bevindt zich op het adres: Veldstr 21a 9220 Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tyres and accessories.
De hoofdactiviteit van INTYRE NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTYRE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTYRE NV, openstaande posities, locatie van INTYRE NV op de kaart.

INTYRE NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTYRE NV, company assigned to the tax number BE01447143554. The company INTYRE NV is located at the address: Veldstr 21a 9220 Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tyres and accessories.
The main activity of INTYRE NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTYRE NV is not available. You also can look at reviews of INTYRE NV, open positions, location of INTYRE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTYRE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTYRE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTYRE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTYRE NV, employees, financial statistics.