GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV
Private companiesMembership Organizations • GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV

Contactgegevens GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kernenergiestr 60 BP 2610 2610 Wilrijk, België

Telefoon (phone): 32.38 20 32 11 32.38 20 32 11

Fax (fax): 32.38 20 33 00 32.38 20 33 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV
Products information GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08552551269
Ondernemingsnummer: 6999908447
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Tyres and accessories

Product categorie (product category): Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV
Addition kinds of activities for GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
25910300. Venster tinten | Window shades
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
79990400. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation

Werken bij GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. Leave a respond for GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV. GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV
Location of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: TREVI NV | BOUCHERIE JACKY | MUS?E JULES DESTR?E | Collier d'Or (Le) | Fruitpoort (De)

Other related companies as GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV: TREVI NV | BOUCHERIE JACKY | MUS?E JULES DESTR?E | Collier d'Or (Le) | Fruitpoort (De)

GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552551269. Het bedrijf GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Kernenergiestr 60 BP 2610 2610 Wilrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tyres and accessories.
De hoofdactiviteit van GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV op de kaart.

GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08552551269. The company GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is located at the address: Kernenergiestr 60 BP 2610 2610 Wilrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tyres and accessories.
The main activity of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, open positions, location of GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOOD-YEAR DUNLOP TIRES BELGIUM NV, employees, financial statistics.