DBM AUTOBANDEN NV

Contactgegevens DBM AUTOBANDEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DBM AUTOBANDEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DBM AUTOBANDEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogkamerstr 351 9140 Temse, België

Telefoon (phone): 32.37 10 94 90 32.37 10 94 90

Fax (fax): 32.37 10 94 95 32.37 10 94 95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DBM AUTOBANDEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DBM AUTOBANDEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DBM AUTOBANDEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DBM AUTOBANDEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DBM AUTOBANDEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DBM AUTOBANDEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DBM AUTOBANDEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DBM AUTOBANDEN NV
Products information DBM AUTOBANDEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07128173828
Ondernemingsnummer: 5590911865
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Tyres and accessories

Product categorie (product category): Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DBM AUTOBANDEN NV
(Get full report from official database of BE for DBM AUTOBANDEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DBM AUTOBANDEN NV
Addition kinds of activities for DBM AUTOBANDEN NV

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
109905. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
35360103. Hand liften | Hand hoists
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments

Werken bij DBM AUTOBANDEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DBM AUTOBANDEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DBM AUTOBANDEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DBM AUTOBANDEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van DBM AUTOBANDEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DBM AUTOBANDEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DBM AUTOBANDEN NV. Laat een reactie achter voor DBM AUTOBANDEN NV. DBM AUTOBANDEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DBM AUTOBANDEN NV. Leave a respond for DBM AUTOBANDEN NV. DBM AUTOBANDEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DBM AUTOBANDEN NV op de google maps. Adres en contacten DBM AUTOBANDEN NV
Location of DBM AUTOBANDEN NV on the google maps. Address and contacts of DBM AUTOBANDEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DBM AUTOBANDEN NV DBM AUTOBANDEN NV: SELKIRK-STANDARD AHZ | LAURENT REQUIER | Croix V | Cerfontaine B | Moeder Lambik (Bij)

Other related companies as DBM AUTOBANDEN NV: SELKIRK-STANDARD AHZ | LAURENT REQUIER | Croix V | Cerfontaine B | Moeder Lambik (Bij)

DBM AUTOBANDEN NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DBM AUTOBANDEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07128173828. Het bedrijf DBM AUTOBANDEN NV bevindt zich op het adres: Hoogkamerstr 351 9140 Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tyres and accessories.
De hoofdactiviteit van DBM AUTOBANDEN NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DBM AUTOBANDEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DBM AUTOBANDEN NV, openstaande posities, locatie van DBM AUTOBANDEN NV op de kaart.

DBM AUTOBANDEN NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DBM AUTOBANDEN NV, company assigned to the tax number BE07128173828. The company DBM AUTOBANDEN NV is located at the address: Hoogkamerstr 351 9140 Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tyres and accessories.
The main activity of DBM AUTOBANDEN NV is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DBM AUTOBANDEN NV is not available. You also can look at reviews of DBM AUTOBANDEN NV, open positions, location of DBM AUTOBANDEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DBM AUTOBANDEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DBM AUTOBANDEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DBM AUTOBANDEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DBM AUTOBANDEN NV, employees, financial statistics.