BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV

Contactgegevens BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 20,Bisschoppenhoflei 2930 Brasschaat, België

Telefoon (phone): 32.36 47 18 48 32.36 47 18 48

Fax (fax): 32.36 47 18 80 32.36 47 18 80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV
Products information BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03013793945
Ondernemingsnummer: 9944793701
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Tyres and accessories

Product categorie (product category): Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV
(Get full report from official database of BE for BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV
Addition kinds of activities for BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV

3498. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
344310. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
80420103. Lichtvisie specialist optometrist | Low vision specialist optometrist

Werken bij BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV in sociale netwerken
Look for responds of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. Laat een reactie achter voor BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. Leave a respond for BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV. BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV op de google maps. Adres en contacten BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV
Location of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV on the google maps. Address and contacts of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: ROBERT VERTE | HET WOONBURO | Janssen Nathalie | PATRICK VANDENDRIESSCHE | JAN DE WOLF

Other related companies as BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV: ROBERT VERTE | HET WOONBURO | Janssen Nathalie | PATRICK VANDENDRIESSCHE | JAN DE WOLF

BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03013793945. Het bedrijf BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV bevindt zich op het adres: 20,Bisschoppenhoflei 2930 Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tyres and accessories.
De hoofdactiviteit van BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, openstaande posities, locatie van BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV op de kaart.

BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, company assigned to the tax number BE03013793945. The company BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is located at the address: 20,Bisschoppenhoflei 2930 Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tyres and accessories.
The main activity of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV is not available. You also can look at reviews of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, open positions, location of BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNAERTS INTERNATIONAL TRADING NV, employees, financial statistics.