Metzeler APS Benelux NV

Contactgegevens Metzeler APS Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metzeler APS Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metzeler APS Benelux NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edward Pynaertkaai 82 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metzeler APS Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metzeler APS Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metzeler APS Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metzeler APS Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metzeler APS Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metzeler APS Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metzeler APS Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metzeler APS Benelux NV
Products information Metzeler APS Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE06387969970
Ondernemingsnummer: 4166259765
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Rubber seals for automobiles

Product categorie (product category): Rubber Profiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metzeler APS Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Metzeler APS Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metzeler APS Benelux NV
Addition kinds of activities for Metzeler APS Benelux NV

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
874299. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
31449902. Dress schoenen, vrouwen | Dress shoes, women's
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij Metzeler APS Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metzeler APS Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metzeler APS Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metzeler APS Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van Metzeler APS Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Metzeler APS Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metzeler APS Benelux NV. Laat een reactie achter voor Metzeler APS Benelux NV. Metzeler APS Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metzeler APS Benelux NV. Leave a respond for Metzeler APS Benelux NV. Metzeler APS Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metzeler APS Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Metzeler APS Benelux NV
Location of Metzeler APS Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Metzeler APS Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Metzeler APS Benelux NV Metzeler APS Benelux NV: Etienne | Cooremans H | F. BRIGODE | Taffin-Baert | archipielago

Other related companies as Metzeler APS Benelux NV: Etienne | Cooremans H | F. BRIGODE | Taffin-Baert | archipielago

Metzeler APS Benelux NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metzeler APS Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387969970. Het bedrijf Metzeler APS Benelux NV bevindt zich op het adres: Edward Pynaertkaai 82 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubber Profiles. Lijst met producten zijn Rubber seals for automobiles.
De hoofdactiviteit van Metzeler APS Benelux NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metzeler APS Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metzeler APS Benelux NV, openstaande posities, locatie van Metzeler APS Benelux NV op de kaart.

Metzeler APS Benelux NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metzeler APS Benelux NV, company assigned to the tax number BE06387969970. The company Metzeler APS Benelux NV is located at the address: Edward Pynaertkaai 82 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubber Profiles. List of products are Rubber seals for automobiles.
The main activity of Metzeler APS Benelux NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Metzeler APS Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Metzeler APS Benelux NV, open positions, location of Metzeler APS Benelux NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metzeler APS Benelux NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metzeler APS Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metzeler APS Benelux NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metzeler APS Benelux NV, employees, financial statistics.