LANGELEZ ERIC

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LANGELEZ ERIC
Private companiesTobacco Products • LANGELEZ ERIC

Contactgegevens LANGELEZ ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGELEZ ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGELEZ ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?ANDERLUES,71; 7141; CARNIERES, België

Telefoon (phone): 64442380 (+32-64442380) 64442380 (+32-64442380)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGELEZ ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGELEZ ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGELEZ ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGELEZ ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGELEZ ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGELEZ ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGELEZ ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGELEZ ERIC
Products information LANGELEZ ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LANGELEZ ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Royal Canin; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGELEZ ERIC
(Get full report from official database of BE for LANGELEZ ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGELEZ ERIC
Addition kinds of activities for LANGELEZ ERIC

17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
51690702. Olieadditieven | Oil additives
59210000. Drankwinkels | Liquor stores
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij LANGELEZ ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGELEZ ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGELEZ ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGELEZ ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van LANGELEZ ERIC in sociale netwerken
Look for responds of LANGELEZ ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGELEZ ERIC. Laat een reactie achter voor LANGELEZ ERIC. LANGELEZ ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGELEZ ERIC. Leave a respond for LANGELEZ ERIC. LANGELEZ ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGELEZ ERIC op de google maps. Adres en contacten LANGELEZ ERIC
Location of LANGELEZ ERIC on the google maps. Address and contacts of LANGELEZ ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGELEZ ERIC LANGELEZ ERIC: Nauwelaers Rudy | COLRUYT | Daniels | AUGUST VAN WALLENDAEL | PAUL VANATORU

Other related companies as LANGELEZ ERIC: Nauwelaers Rudy | COLRUYT | Daniels | AUGUST VAN WALLENDAEL | PAUL VANATORU

LANGELEZ ERIC is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGELEZ ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf LANGELEZ ERIC bevindt zich op het adres: RUE D?ANDERLUES,71; 7141; CARNIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Royal Canin; Tuinen. Producten gemaakt in LANGELEZ ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANGELEZ ERIC is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGELEZ ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGELEZ ERIC, openstaande posities, locatie van LANGELEZ ERIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LANGELEZ ERIC is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGELEZ ERIC, company assigned to the tax number BE06187194824. The company LANGELEZ ERIC is located at the address: RUE D?ANDERLUES,71; 7141; CARNIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Royal Canin; Tuinen. Products created in LANGELEZ ERIC were not found.
The main activity of LANGELEZ ERIC is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGELEZ ERIC is not available. You also can look at reviews of LANGELEZ ERIC, open positions, location of LANGELEZ ERIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGELEZ ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGELEZ ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGELEZ ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGELEZ ERIC, employees, financial statistics.