FILSFILS DINANT

Contactgegevens FILSFILS DINANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILSFILS DINANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILSFILS DINANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LI?GE,115; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 82224646 (+32-82224646) 82224646 (+32-82224646)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILSFILS DINANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILSFILS DINANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILSFILS DINANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILSFILS DINANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILSFILS DINANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILSFILS DINANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILSFILS DINANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILSFILS DINANT
Products information FILSFILS DINANT

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Bois.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Quincailleries. Matériaux de construction Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILSFILS DINANT
(Get full report from official database of BE for FILSFILS DINANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILSFILS DINANT
Addition kinds of activities for FILSFILS DINANT

515302. Veldbonen | Field beans
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of

Werken bij FILSFILS DINANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILSFILS DINANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILSFILS DINANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILSFILS DINANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

Zoek naar antwoorden van FILSFILS DINANT in sociale netwerken
Look for responds of FILSFILS DINANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILSFILS DINANT. Laat een reactie achter voor FILSFILS DINANT. FILSFILS DINANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILSFILS DINANT. Leave a respond for FILSFILS DINANT. FILSFILS DINANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILSFILS DINANT op de google maps. Adres en contacten FILSFILS DINANT
Location of FILSFILS DINANT on the google maps. Address and contacts of FILSFILS DINANT

Andere gerelateerde bedrijven als come FILSFILS DINANT FILSFILS DINANT: Cycles Ruelle | RADIO MANGO | GARAGE T. AND T. | VINAIGRERIE L ETOILE SA | M.A.I.

Other related companies as FILSFILS DINANT: Cycles Ruelle | RADIO MANGO | GARAGE T. AND T. | VINAIGRERIE L ETOILE SA | M.A.I.

FILSFILS DINANT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILSFILS DINANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf FILSFILS DINANT bevindt zich op het adres: ROUTE DE LI?GE,115; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Royal Canin. Quincailleries. Matériaux de construction Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits: Bois.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van FILSFILS DINANT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILSFILS DINANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILSFILS DINANT, openstaande posities, locatie van FILSFILS DINANT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FILSFILS DINANT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILSFILS DINANT, company assigned to the tax number BE04586761474. The company FILSFILS DINANT is located at the address: ROUTE DE LI?GE,115; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Royal Canin. Quincailleries. Matériaux de construction Bois Gr. List of products are Produits: Bois.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of FILSFILS DINANT is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FILSFILS DINANT is not available. You also can look at reviews of FILSFILS DINANT, open positions, location of FILSFILS DINANT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILSFILS DINANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILSFILS DINANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILSFILS DINANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILSFILS DINANT, employees, financial statistics.