BELLEPLANT GROENCENTRUM

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BELLEPLANT GROENCENTRUM
Private companiesTobacco Products • BELLEPLANT GROENCENTRUM

Contactgegevens BELLEPLANT GROENCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLEPLANT GROENCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLEPLANT GROENCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AALTERBAAN 234 B; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50712221 (+32-50712221) 50712221 (+32-50712221)

Fax (fax): +32 (11) 396-71-27 +32 (11) 396-71-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLEPLANT GROENCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLEPLANT GROENCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLEPLANT GROENCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLEPLANT GROENCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLEPLANT GROENCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLEPLANT GROENCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLEPLANT GROENCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLEPLANT GROENCENTRUM
Products information BELLEPLANT GROENCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01846221923
Ondernemingsnummer: 3887207031
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Plantes,Fleurs Coupées.. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Pépiniéristes. Fleurs and plantes. Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLEPLANT GROENCENTRUM
(Get full report from official database of BE for BELLEPLANT GROENCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLEPLANT GROENCENTRUM
Addition kinds of activities for BELLEPLANT GROENCENTRUM

735399. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
50640104. ranges | Ranges

Werken bij BELLEPLANT GROENCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLEPLANT GROENCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLEPLANT GROENCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLEPLANT GROENCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van BELLEPLANT GROENCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of BELLEPLANT GROENCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLEPLANT GROENCENTRUM. Laat een reactie achter voor BELLEPLANT GROENCENTRUM. BELLEPLANT GROENCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLEPLANT GROENCENTRUM. Leave a respond for BELLEPLANT GROENCENTRUM. BELLEPLANT GROENCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLEPLANT GROENCENTRUM op de google maps. Adres en contacten BELLEPLANT GROENCENTRUM
Location of BELLEPLANT GROENCENTRUM on the google maps. Address and contacts of BELLEPLANT GROENCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLEPLANT GROENCENTRUM BELLEPLANT GROENCENTRUM: COCONUT TRAVEL | Val St-Lambert | Vandecasteele Ch | Deblok | Institut Belge de Gestalt

Other related companies as BELLEPLANT GROENCENTRUM: COCONUT TRAVEL | Val St-Lambert | Vandecasteele Ch | Deblok | Institut Belge de Gestalt

BELLEPLANT GROENCENTRUM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLEPLANT GROENCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01846221923. Het bedrijf BELLEPLANT GROENCENTRUM bevindt zich op het adres: AALTERBAAN 234 B; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Pépiniéristes. Fleurs and plantes. Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Plantes,Fleurs Coupées.. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van BELLEPLANT GROENCENTRUM is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLEPLANT GROENCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLEPLANT GROENCENTRUM, openstaande posities, locatie van BELLEPLANT GROENCENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELLEPLANT GROENCENTRUM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLEPLANT GROENCENTRUM, company assigned to the tax number BE01846221923. The company BELLEPLANT GROENCENTRUM is located at the address: AALTERBAAN 234 B; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Pépiniéristes. Fleurs and plantes. Articles de jardin. List of products are Produits: Plantes,Fleurs Coupées.. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of BELLEPLANT GROENCENTRUM is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLEPLANT GROENCENTRUM is not available. You also can look at reviews of BELLEPLANT GROENCENTRUM, open positions, location of BELLEPLANT GROENCENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLEPLANT GROENCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLEPLANT GROENCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLEPLANT GROENCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLEPLANT GROENCENTRUM, employees, financial statistics.