BLANCKAERT KOEN

Contactgegevens BLANCKAERT KOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCKAERT KOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCKAERT KOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 39; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58516574 (+32-58516574) 58516574 (+32-58516574)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCKAERT KOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCKAERT KOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCKAERT KOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCKAERT KOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCKAERT KOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCKAERT KOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCKAERT KOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCKAERT KOEN
Products information BLANCKAERT KOEN

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Articles de jardin. Fleurs and plantes. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCKAERT KOEN
(Get full report from official database of BE for BLANCKAERT KOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCKAERT KOEN
Addition kinds of activities for BLANCKAERT KOEN

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper

Werken bij BLANCKAERT KOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCKAERT KOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCKAERT KOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCKAERT KOEN. Looking for open vacancies in other companies

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van BLANCKAERT KOEN in sociale netwerken
Look for responds of BLANCKAERT KOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCKAERT KOEN. Laat een reactie achter voor BLANCKAERT KOEN. BLANCKAERT KOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCKAERT KOEN. Leave a respond for BLANCKAERT KOEN. BLANCKAERT KOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCKAERT KOEN op de google maps. Adres en contacten BLANCKAERT KOEN
Location of BLANCKAERT KOEN on the google maps. Address and contacts of BLANCKAERT KOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCKAERT KOEN BLANCKAERT KOEN: FLBEKAERT LA VISONNETTE NV | F.O.R.E.M. | EXACOM | Lollipop | Citro?n-Vandergucht & Zonen

Other related companies as BLANCKAERT KOEN: FLBEKAERT LA VISONNETTE NV | F.O.R.E.M. | EXACOM | Lollipop | Citro?n-Vandergucht & Zonen

BLANCKAERT KOEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCKAERT KOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf BLANCKAERT KOEN bevindt zich op het adres: ZEELAAN 39; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Articles de jardin. Fleurs and plantes. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van BLANCKAERT KOEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCKAERT KOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCKAERT KOEN, openstaande posities, locatie van BLANCKAERT KOEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLANCKAERT KOEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCKAERT KOEN, company assigned to the tax number BE08569305419. The company BLANCKAERT KOEN is located at the address: ZEELAAN 39; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Articles de jardin. Fleurs and plantes. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of BLANCKAERT KOEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCKAERT KOEN is not available. You also can look at reviews of BLANCKAERT KOEN, open positions, location of BLANCKAERT KOEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCKAERT KOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCKAERT KOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCKAERT KOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCKAERT KOEN, employees, financial statistics.