SPILSTEYN-DOGGY'S

Contactgegevens SPILSTEYN-DOGGY'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILSTEYN-DOGGY'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILSTEYN-DOGGY'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NACHTEGAAL 30; 3800; ZEPPEREN, België

Telefoon (phone): 11311261 (+32-11311261) 11311261 (+32-11311261)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILSTEYN-DOGGY'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILSTEYN-DOGGY'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILSTEYN-DOGGY'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILSTEYN-DOGGY'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILSTEYN-DOGGY'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILSTEYN-DOGGY'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILSTEYN-DOGGY'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILSTEYN-DOGGY'S
Products information SPILSTEYN-DOGGY'S

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILSTEYN-DOGGY'S
(Get full report from official database of BE for SPILSTEYN-DOGGY'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILSTEYN-DOGGY'S
Addition kinds of activities for SPILSTEYN-DOGGY'S

9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
75320300. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis

Werken bij SPILSTEYN-DOGGY'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILSTEYN-DOGGY'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILSTEYN-DOGGY'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILSTEYN-DOGGY'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

Zoek naar antwoorden van SPILSTEYN-DOGGY'S in sociale netwerken
Look for responds of SPILSTEYN-DOGGY'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILSTEYN-DOGGY'S. Laat een reactie achter voor SPILSTEYN-DOGGY'S. SPILSTEYN-DOGGY'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILSTEYN-DOGGY'S. Leave a respond for SPILSTEYN-DOGGY'S. SPILSTEYN-DOGGY'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILSTEYN-DOGGY'S op de google maps. Adres en contacten SPILSTEYN-DOGGY'S
Location of SPILSTEYN-DOGGY'S on the google maps. Address and contacts of SPILSTEYN-DOGGY'S

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILSTEYN-DOGGY'S SPILSTEYN-DOGGY'S: COIFFURE APHRODITE | DANSSCHOOL ARBYN-VERLEE | M.G.B. | LILIANE LEMOINE | CHR. HANON

Other related companies as SPILSTEYN-DOGGY'S: COIFFURE APHRODITE | DANSSCHOOL ARBYN-VERLEE | M.G.B. | LILIANE LEMOINE | CHR. HANON

SPILSTEYN-DOGGY'S is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILSTEYN-DOGGY'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf SPILSTEYN-DOGGY'S bevindt zich op het adres: NACHTEGAAL 30; 3800; ZEPPEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van SPILSTEYN-DOGGY'S is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILSTEYN-DOGGY'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILSTEYN-DOGGY'S, openstaande posities, locatie van SPILSTEYN-DOGGY'S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPILSTEYN-DOGGY'S is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPILSTEYN-DOGGY'S, company assigned to the tax number BE08378692626. The company SPILSTEYN-DOGGY'S is located at the address: NACHTEGAAL 30; 3800; ZEPPEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of SPILSTEYN-DOGGY'S is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILSTEYN-DOGGY'S is not available. You also can look at reviews of SPILSTEYN-DOGGY'S, open positions, location of SPILSTEYN-DOGGY'S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILSTEYN-DOGGY'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILSTEYN-DOGGY'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILSTEYN-DOGGY'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILSTEYN-DOGGY'S, employees, financial statistics.